Mea Culpa biecht

http://www.youtube.com/watch?v=RgQGkEoKAUU&feature=youtu.be

Al in 2010 bedachten wij de Biecht, de mea culpa biecht. De klokk jongens dachten iets nieuws te hebben ontwikkeld en komen met hetzelfde item drie jaar later. Ze juichen over veel media aandacht, lekker toch maar even origineel blijven boys, en als jullie toch een nieuwe site opzetten let op dat ze met één mond (klabbertje) spreken, laat iedereen jullie maar nalullen dat geeft jullie het gevoel dat jullie uniek zijn, helaas copy rights bij mea culpa zoals het geweld aspect want dat wilde Deetman (Eijk) niet onderzoeken, en de uitverkorenen van klokk hielden hun mond (resultaat vette subsidies). Wat is trouwens een cliënt volgsysteem? U weet wel waar alles in staat wat derden niet mogen weten behalve de betrouwbare jongens van de klokk in deze grote afluister wereld, oh ze hebben al eerder informatie gejat! Even biechten?

12 gedachten over “Mea Culpa biecht”

 1. —– Original Message —–
  From:ontvanger
  To: Bert Smeets
  Sent: Friday, August 09, 2013 3:22 PM
  Subject: Re: FYI

  ?????

  http://www.youtube.com/watch?v=tMWigU362qA

  Nu niet, Bartholomeus, zelf leren lezen, ik heb nu geen tijd

  —– Original Message —–
  From: Bert Smeets
  To: Cri9sina
  Sent: Friday, August 09, 2013 1:50 PM
  Subject: Re: FYI

  dus, kappen lijkt mij zinvol, echt genoeg *naam ontvanger* , FYI aan mijn hol

  On 9 aug 2013, at 13:22, ontvanger wrote:

  wij hebben kennelijk een ander idee over wat een spel is

 2. Bert,

  ik zag je reactie/bericht niet, voor het plaatsen van bovenstaande (mijn laatste) bericht , wat ik kennelijk onderwijl aan het schrijven was, elkaar kruisten
  En dit is voor mij veel te serieus en ingrijpend om nu over jouw – bij oppervlakkige lezing niet zo heel erg serieus te nemen raadselachtige opmerking – na te denken of anders dan dit op te antwoorden.

  Ik heb wel wat anders aan mijn hoofd en bedoel(de) dat ook te zeggen /aandacht voor te vragen.

  Dus maak je duidelijker indien je een antwoord/reactie wilt of zeik niet over je in mij kwijtgeraakte vertrouwen, maar los je probleem effe op of zo?

  1. Het probleem begint wanneer je twee identiteiten aanneemt, daar zijn we al vanaf het begin tegen aan gelopen. Internet kan zorgen voor deze quasi-beveiliging die geheel aan de ander is om daarvoor te kiezen. Ik heb dit nooit gedaan, heb altijd anderen gevraagd ‘mogen we dit publiceren, dan wel anoniem of met je naam eronder. Er zijn zelfs mensen geweest die zeggen ‘oh, ze weten toch wel wie ik ben’, dus al dat geneuzel over privacy, de overheid houdt zich daar het minste aan en ‘Erasing David’ toont de controlezucht van overheid aan nu iedereen info op het web kan gooien. De kerk zorgt voor een grote privacy omdat ze er belang bij hebben maar wat doen ze met de meldpuntklachten, de compensatie bewijsstukken, komt allemaal in de data-base van de katholieke jongens maar ook wat er niet in vermeld wordt…het geweld!!! Transparantie was het toverwoord bij Deetman maar de voorbesprekingen met verschillende ‘slachtoffer’ types die zorgvuldig zijn uitgekozen, daar is geen enkele transparantie over. Bert Creemers wilt alles weten, waarom omdat hij als go-between zichzelf belangrijker kan maken, die rol is voor hem weggelegd. Iedereen met informatie is even interessant maar het behoort de staat / kerk te dienen, dat hele slachtofferveld wordt in de waanzinknokpartij door niemand in kaart gebracht. De klokk zandmannetjes worden als, ja ja lieve kijkbuiskinderen, als klokkenluiders getransformeerd en de ‘nicht gewusste geistlichen’ verzamelen zich in het hiernamaals. Terug naar jouw IC Crispina. Wees eens helder welke zwaar gestoorden hebben je gezin met geweld benadert. Wie zijn de zgn. lotgenoten, het veel ernstiger geweld door figuren in de RKK, wie zijn het??? De Deetman operette kennen we, veel geschetter, gemaskerden, liefdesverklaringen rijgen zich aan elkaar en uiteindelijk hebben we te maken met een door de RKK in elkaar geflanste rechtspraak constructie die niemand meer begrijpt en waar de regels door de dader partij, handig worden bespeeld. Hebben wij vanaf het begin behoorlijk tegen aan lopen zeiken maar de maatschappelijke / politieke krachten wilden niet… transparantie is de ultieme sluier, de boerka van het geweten want uiteindelijk zwijgen ze, en zien we ze niet. Behalve dan de allianties die vallen en staan bij het industrie maken van de slachtoffers. Ja, we moeten het geweld op de agenda krijgen maar gebeurt het? Wordt het geweld in de commissie behandelt? Nee. Kardinaal Wim Eijk, B&T van de Beeten riepen ‘voortschrijdend inzicht’ nota bene in de Tweede kamer…dan gaan ze op vakantie en slaan ze de volgende pagina van de love-map open tussen dader en slachtoffer…maar zij bepalen….erasing Bert.

 3. Nu mag iedereen natuurlijk vinden wat hij/zij/hetje vind, ook van bovenstaande opmerkingen, maar ik wil zonder een paar opmerkingen hierbij toch niet zomaar de mogelijkheid open laten tot het trekken van de conclussies van de volgende ronde simpel zien of we in de al veel te lang bestaande waanzinknokpartij KLOKK-Mea-Culpa- United.

  Ik geloof er namelijk geen meter van, Bert, dat jij inderdaad je bewust bent van wat je ( en wat mij betreft kan hier ook staan: “we” ) op het internet zetten
  Hoe zou je ( opnieuw, dit mag ook zijn “we” ) op dat internet zetten !
  Er is namelijk – mijn stellige overtuiging – nog helemaal niemand die dat weet,
  simpelweg omdat het (nog steeds) harstikke nieuw is ! !

  Het is voor het eerst in de geschiedenis van de mensheid/communicatie dat we dankzij die technologie voor een groeiend aantal zo goed-als-iedereen beschikken over de mogelijkheid dat we aktief een rol kunnen spelen in de dromen, maar ook de nachtmerries! van een ander.

  Ook al zou je dat, zeker in al die onthullingen en smerigheden rondom de Kerk (en zeker ook de kinderbescherming) en de Staat en allerlei klokkenluiders die zaken openbaar maakten en vervolgens ergens anders op de wereld terecht komen, al dan niet in wachtkamers op vliegvelden wel ’s een andere mening over kunnen hebben wat anders kunnen inschatten.

  Het betekent in ieder geval dat ik bij het zien van de (herhaling van ) Ereasing David , let op uit 2009 , mij nogal verbaast heb over de 2009 naiviteit ervan en knap geschokt was over de gevolgen ervan voor de betreffende journalist binnen een maand tijd. Die goddank en goed werk dus de intelligentie én de noodzaak had bij een paranoia deskundige langs te gaan.

  Dat, zoals ik je al schreef door mijn eigen ervaringen van het meer dan diep walgelijk geweld én het aanwakkeren daarvan op mijzelf en mijn gezin/kinderen uitgeoefend door zwaar gestoorden vanuit een vroeger verleden, die kinderbeschermingsinternaten de zgn. lotgenoten en het nog veel ernstiger geweld door figuren in die Rooms Katholieke Kerk en alles wat daar, ook politiek-maatschappelijk (en niet in de laatste plaats financieel ! zie heer Punt en zijn zucht naar de 40 miljoen van het Maagdenhuis fonds, maar ook het gesodemieter rond Bleijerheide c.q. de verdachtmakingen over geldelijk gewin naar slachtoffers van het historisch misbruik criminelen en al wie verder in die Koepel thuis horen in de Deetman cs operette )

  Ik ben nog steeds meer dan gelukkig dat ik destijds een beroep heb kunnen doen én godzijdank ook deed op het IKON pastoraat en haar medewerkers, waardoor ik een aantal belangrijke – niet onmogelijk zelfs heel letterlijk mijn leven reddende handvaten kreeg aangereikt, hoewel mogelijk die medewerkers noch ik zelf eigenlijk zich daarvan bewust zullen zijn geweest.

  We, ik, zijn (ben) inmiddels een hele hoop jaren verder in ieder geval, maar die handvaten en wat ik daarmee leerde, heb moeten leren, koester ik nog iedere dag !!

  Ik heb mij daarbij gerealiseerd dat dat niet voor niets is en direct te maken heeft met onze (mijn) ervaringen als kind met dat historisch (seksueel ) misbruik en de machtstrucs die daarin gebruikt konden worden/zijn gebruikt.

  Ik moet er nog ’s stevig verder over denken, maar heb het donkerbruine vermoeden dat dat wel ’s zou kunnen leiden tot een van (mijn) conclussies over dat misbruik
  En onze getraindheid als misbruikers van jongs af aan, als kind-misbruikten waarin misbruik en geweld ervaren moest worden als “normaal”, wat mij bij het zien van Ereasing David weer ’s confronteerde met de “naiviteit” en de gevolgen van die jeugdervaringen, al was het maar de jaren van ons leven die de stress van dat jeugd geweld heel erg veel van ons kost (én heeft gekost).

  En daarmee ook heel concreet een verschrikkelijke situatie waarin één van ons op dit acute moment zich in bevind en ik mij buitengewoon grote zorgen maak over de realiteit van de vraag of die persoon in huidige zorgafhankelijkheid dit zal willen kunnen overleven. En dat alles heel letterlijk !

  Het resultaat van internet – communicatie en die aktieve rol die wij -allemaal – kunnen spelen in de nachtmerries van een ander.

  Net zozeer als er -ook door heel integere en zorgvuldige – mensen na is en wordt gedacht over bv. de biecht (of de privacy in therapeutische relaties ) en daar niet helemaal omdat ze niks beters te doen hadden (canonieke c.q. professionele wet- en regelgeving én toezicht procedures op bestaan en ook mede inzet zijn van de noodzakelijke veranderingen in beveiliging van gebruikers
  zijn we hartikke gek en volstrekt onverantwoord en irreeel bezig wanneer we als (direct ) betrokkenen denken , of elkaar in die waan laten, dat we weten wat je op het internet zet.

  Daar zijn er juist met en als gevolg van onze historische ervaringen en wat dat betekent in de actualiteit én sociale media teveel doden voor ! !!!

 4. verzoeknummertje namens een god met controlebehoeften en een cursus bijscholing over vrije internetcommunicatie uitgedrukt in

  ( BEANTWOORDEN )
  Je reactie wacht op beoordeling

  onder bovenstaande reactie:

  Sent: Friday, August 09, 2013
  Subject: Re: FYI mbt je blog Wat is trouwens een cliënt volgsysteem?

  (crispina) , even over die ‘reacties’; ik ben met blog wederom verhuisd dus er moesten veel aanpassingen worden gedaan en inderdaad ‘reacties’ plaatsen kon niet maar blijkbaar nu wel.
  Ja, ik heb ‘Erasing David’ toevallig gezien gisteren, en ben me bewust van alles wat we op het net gooien. Het punt is dat niet alleen geheime diensten maar iedereen iedereen kan volgen met een beetje IC kennis.

  De kerk zal hier zeker gebruik van maken, dus in godsnaam laten we deze discussie oppakken en stuur je links door op blog. Kan ik meteen zien of het werkt..die klokk wordt toch steeds interessanter.
  Ja, Klabbers kende Deetman voor de Cie. werd ingesteld!!!!

  groet
  Bert

  PS Het gaat redelijk, et toi?

  1. Inez, je gaat mijn reactie naar jouw op blog plaatsen, is dit de manier om dit vreselijke spel te ondergraven? Jij doet hier aan mee door van alles op te sturen en haalt mij aan, ik kan en doe dit zelf wel op mijn manier. Mijn vertrouwen in je is helemaal weg, en hou me ook niet meer aan jouw FYI

   plaatsen maar…Crispina krankzinnig paranoia circus!

 5. Veroeknummertje:

  Uit grootmoeders kastje: onderwerp uit de goede oude tijd toen er nog een archiefwet bestond :

  On 9 aug 2013, at 01:39, Crispina wrote:

  Hi Bert,

  even een paar opmerkingen, desgewenst met link(s)

  * gezien je eigen ervaringen: ik heb je al eens verteld wat er met mij, en tot vér buiten het internet gebeurd is de afgelopen jaren. Wellicht heb je iets aan de VPRO van nanavond?

  vpro http://www.vpro.nl/lees/tv/2013/08/erasingdavid.html zie eventueel uitzending gemist

  http://erasingdavid.com/

  Hierbij even 2 opmerkingen:
  – mbt de docu: merk op dat deze al van 2009 is , (inclusief die met rorate, het aartsbisdom, mede met gebruikmaking van Monique Slingeland (zie IKON ) het dagblad Trouw mijn ervaringen met hetzelfde fenomeen zijn al, zoals je op mijn blogs kunt zien van 2005.
  En bepaald niet opgedaan -in ieder geval aanvankelijk niet – dankzij weet ik veel wat voor eng clubje, maar ten gevolge van “slachtoffers van de kerk” / kinderbescherming (goede Herder én de Voorzienigheid ) en/of (monsterverbond met ) een MSN club (die bestonden in die tijd nog voormalige kinderbeschermings pupillen olv een van de grote bekken van http://archief.klokk.nl/?p=13490 Kinderdorp Neerbosch (en anderen niet met het al dan niet vanuit de leunstoel genealogie -gen besmette resp. aan hun superioriteitswaan verslingerde controle gelovigen )

  Wellicht handig je even te herinneren aan het feit dat (de voorzitter van deze KLOKK club) een voormalig directeur van een vluchtelingencentrum dus in dienst van het ministerie van Justitie is ? Dergelijke centra worden nu eenmaal niet gerund door Amnesty International of zo, maar zijn wél gericht op het uitvooien van iemands achtergronden om op basis hiervan…..
  vul zelf maar in; da’s tenslotte afhankelijk van de maatschappelijke analyse / visie op samenleving en Mensen Rechten van iedere burger in een democratie gebaseerd op die Mensenrechten.

  ’t Is natuurlijk wel leuk dat er prachtige protocollen bestaan over de info die de Deetman cie. ontving maar die protocollen zijn er natuurlijk niet over een door de overheid, tweede kamer slimmerikken met een Voortouw commissie gefeteerde lotgenoten- koepel ( c.q. het Particulier Initiatief /Stichting met haar particuliere archieven genaamd de (openbare) Biecht , zie haar voorganger de RKK )

  Ik heb nogal moeten lachen over de zelfs in formulering overeenkomst in een email van Raymond ooit (na “het hebben gelezen van mijn interessante blog”, of ik even een tip van de sluier wilde oplichten…..

  Ik wilde deze link even via je blog doorgeven, mede gezien je recente log over Klokk en openbare biecht en in het bijzonder Wat is trouwens een cliënt volgsysteem? en merkte daarbij (alweer, van de week ook al ivm iets anders ) dat het (alweer ) niet meer mogelijk is een reactie te plaatsen.
  Zie attachements.

  Hopelijk alles ok met je,
  groetjes

 6. Gelukt!
  Je al dagen niet functionerende reactie-mogelijkheid werkt dus inderdaad weer.
  Maar dan nu met zowel een CAPTCHA code zowel als Password
  Imponerend!

  Een aanval van een mutant van het groen onderaards berichtenvretertje te verduren gehad wellicht?

  Hartelijke groet

  Uw traffickgirl

Reacties zijn gesloten.