Mea Culpa-RKK verslag

De wedstrijd Mea Culpa-RKK is gestaakt in de 77 minuut nadat de bal over de tribunes achter het ijzeren gordijn vloog. Scheidsrechter als vierde official zoeken de bal. Er wordt melding gemaakt van lekken informatie vanuit de groep waar irritaties zouden zijn ontstaan over de instelling van de spelers! Aanvoerder Bert Smeets wordt zwaar geschaduwd daar hij zich steeds bemoeit met de opstelling terwijl de tweebenige speler handen en armen (ellebogen) gebruikt om de macht te grijpen.

‘U bent gewaarschuwd, er wordt niet voor eindsignaal gefloten voor een goal gevallen is’, zo schelde de speaker tegen het joelende publiek. Bodar sluipt naar doel Mea Culpa om daar gat in te knippen. Grensrechter staat te vlaggen als een gek maar scheidsrechter ziet Bodar niet. Wie wel? De spelers eten gras van ergernis. Een pastoor heeft zich vergeten om te kleden, nu poogt hij aan zijn onderbroek te trekken daar elastiek het begeeft en niet ingekort is door de arme zusters van het kindje Jezus.

RKK sportvereniging laat vier nieuwe misdienaars warm lopen, ze worden al rekkend en strekkend gemasseerd door woordvoerder bisdom. Een van de spelers riep ‘aikut’ maar hield gelukkig zijn hand voor de mond. Liplezers raadplegen nu handlezers over betekenis ‘aikut’!

De speaker in stadion roept om dat er vals gespeeld wordt, trekken aan shirtjes is verboden, net zoals lichamelijk contact, hoewel zich daar niemand aan houdt. Trainer van Mea Culpa, de zeer gewaardeerde oud spits van Kolonia, de heer 375, schreeuwt dat er beter gedekt moet worden, echter dat weigert de volledige achterhoede om principiële redenen. Ze gaan dan ook in sit-down staking die door publiek met boegeroep als applaus wordt beantwoordt. Score-bord vermeld geen doelpunten terwijl die volgens insiders wel zijn gevallen. De kansen worden beschouwd als mogelijke doelpunten, beide partijen vinden dat schoten tegen de paal als halve doelpunten moeten worden meegeteld. De cornervlag is inmiddels verdwenen door fanatieke Theo Maasen Mea Culpa fan van het eerste uur, stelt in iedere show het seksuele misbruik aan de kaak. Twee spelers rammen  tegen elkaar in kopduel, priester rent met wijwater en kwast veld op om beide spelers te zegenen. Nadat ze op zijn gestaan gaan ze alsnog op de vuist (een oude gewoonte). Wedstrijd wordt wederom gestaakt, aanhang RKK zit biddend naar wedstrijd te kijken en staat massaal op het Kyrië te zingen. De fans van Mea Culpa maken nog nader te ontcijferen oerwoud geluiden en dansen de lambada.

Speler RKK trekt shirtje van speler aan stukken doch voetbalt met ontbloot bovenlijf verder. RKK speler blijft vervolgens als dolle achter hem aanlopen. Wedstrijd wordt verlengd.

 

4 gedachten over “Mea Culpa-RKK verslag”

  1. Geruime tijd geleden beweerde John Bakker van de rkk Kontaktgroep nog dat er plots3eling nog archieven zijn opgedoken inzake Jongenspensionaat Maria ter Engelen in Bleijerheide.
    Tot op heden zijn die gegevens nog steeds niet ter hand gesteld van MCU.
    Klagers worden voor de gek gehouden waar ze bij staan.
    Dat noemt de rkk empathie.

Reacties zijn gesloten.