Mijn poes en ik

Schellkanov is verhuisd; foto Jody Floors

 

 

 

 

 

 

Groot poes monster Schellkanov is verhuisd en heeft al zijn plekje gevonden. Voelde zich meteen thuis en inderdaad de stilte voelt louterend, maakt zaken overzichtelijk en onsamenhangende ruimtes worden verbonden in een huis dat verborgen tussen andere huizen je uitnodigt om er te komen wonen. Welkom! We, mijn poes en ik gaan zich wijden zich aan andere creatieve, spinnende processen. Verhuizen is klote, en duurde een volle, lange uitputtende week. Met lieve hulp van zoon Ramon, Jody, neef Mark, Lenno en Floor, dank!

Ik ben klaar met actie voeren van: protesting the war in Vietnam, anti-A bom, democratisering, integratie LGBTI dan wel vrouwenrechten, RKK misbruik, sloper-bouw gemeente leugens dan wel doofpot mentaliteit en ontkenningen….wat is dat toch met  solidariteit, die volledig uitbleef bij onze Blauwe Sloper acties, niet de bewoners hoor maar de LBB of the climate students, het is allemaal een eenzijdige, narcistische ‘ik’ bedoeling dan wel groepsprocessen waar je steeds buiten valt. Ieder met zijn eigen groepje en protestborden, hesjes of andere wapenfeiten. Let wel: we dealen allemaal in dezelfde shit!

Nergens bijhoren is ook een kunst.

Dank aan Popeye Kamper, Eugene Mays Hubertina Mays, Marjan Mentink, Anne-Marie- Eichholtz, Erwin Meester, Henk Franken, Midas Pandora, Arno Juiste.

Ik ga op mijn nieuwe adres mijn nieuwe CD lanceren, mijn boek ‘Krakende Stilte’ definitief, voltooien. ‘Eindelijk verstandig’!