Money child

Sinds het eind van de jaren 60 zijn honderden kinderen illegaal uit het buitenland geadopteerd, zegt René Hoksbergen, een hoogleraar van de Universiteit Utrecht die gespecialiseerd is in adoptie. Daarbij waren volgens hem tientallen ambtenaren betrokken. 

Ah! Nu wordt nog duidelijker waarom wij geen artikel 12 procedure kunnen starten omdat de overheid het seponeren van strafbare feiten, geld verdienden met adopties / twijfelachtig belang hadden bij seksueel misbruik door geestelijken (geen parlementaire enquete onder ede), én niet willen erkennen waarom het Franciscaanse internaat in Bleijerheide geleid werd door een criminele organisatie.

De arme broeders kregen kennis over pedo netwerken en stelden doelbewust pedofielen aan in hun gesloten instelling waardoor honderden / duizenden kinderen gevaar liepen. Bij ons, slachtoffer organisatie Mea Culpa, zijn sinds 2010 ruim 2000 klachten binnen gekomen. Blijkbaar hadden mensen geen zin meer om bij het OM een klacht in te dienen na decennia ontkenning misbruik / seksueel geweld. De doofpot is niet alleen de kerk maar ook de overheid. Brave borst Sander Dekker (de aangifte lakei) stelt een commissie in om deze doofpot weer eens naar een ver punt in de media hype hoek te sturen, waar uiteindelijk niet veel over blijft dan een vlotte NOS nieuwslezer, die enkele items op het eind samenvat. Ook in het nieuws vandaag discriminatie dat overgaat tot geweld, aangiftes verdwijnen in de doofpot en wie luistert er nog naar ‘de overheid’ als de overheid niet naar de burger luistert?