Nieuwe generatie

generation happyMet het naar buiten treden van mijn documentaire ‘Fishing for Amber’, vroegen sommige journalisten in paniek naar Mea Culpa activiteiten. Zoals jullie weten zijn we daar al drie jaar zeer intensief mee bezig, en het zou mooi zijn als wij ook een wisseling van de ‘macht’ zouden doorvoeren, een nieuwe generatie zou aantreden maar geen abdicatie, geen nederlegging eener waardigheid in slachtofferland want de opvolging is slecht, eigenlijk niet geregeld. Het is fijn om eens met andere zaken bezig te zijn, en zoals u ziet produceer ik ‘Fishing for Amber’, met veel liefde en liet 1 journalist toch het volgende weten:

Ja, ze bekakken nog steeds de Bleijerheide ‘engelen’ jongens. De gegrond verklaarden zouden gecompenseerd worden maar hebben nog niks ontvangen. Al maanden treiteren ze ons en lappen hun eigen regels aan hun gelovige laarzen. ‘Ze’ zijn uiteraard meldpunt RKK, bisschoppen / KNR. Schuiven voortdurend de ‘mea culpa’ vraag door naar Duitse congregatie die zegt niet meer te bestaan. Vandaar dat wij verzoek tot behandeling in Duitsland hebben aangevraagd bij het KFN.
Hoop ellende en geen enkele empathie want hun centen zijn heilig. 

Graag wil ik dan ook eindigen met de volgende quote: DE NEDERLANDER BESTAAT NIET. DE ENGELEN JONGENS BLIJKBAAR OOK NIET. DE VOORZITTER AL HELEMAAL NIET.
Voorstel nieuwe voorzitter MCU
 bb