Non-actief

nonnen dansen

Een non die niet wist dat ze zwanger was, is in Italië bevallen van een zoontje. Het jongetje heet – net als de paus – Franciscus en weegt 3,5 kilogram.

Hopelijk kan zij zich negen maanden geleden nog herinneren met wie zij non-verbaal en met veel voorspoed van de heilige geest, heeft zitten keuvelen.

Natuurlijk, Gods wegen zijn ondoorgrondelijk en zo’n wonder reïncarneert bij de Boeddhisten met regelmaat, nu na tweeduizend en veertien jaar staan alle kanonnen op scherp, salut, eindelijk gebeurt er weer iets in de kerk, breng kleertjes, mirre en spijzen voor Franciscus 2.

Het werd tijd dat het Christendom een injectie kreeg, non-stop diezelfde boodschap over maagdelijkheid  prediken en geen bewijs kunnen leveren voor het kindswonder is dodelijke non-fictie.

Nonbevlekt of onbevlekt (that’s the question)…sms uw voorkeur naar mea culpa!

 

10 gedachten over “Non-actief”

 1. Precies wat er staat, Corrie:

  de hier weet ik veel hoe vaak herhaalde vraag
  leven we eigenlijk in de Rechtstraat of in de Kerkstraat?

  1. Als je me nou quote doe het dan goed, ben er ook wel trots op hoor dat je zoveel met me bezig bent: ‘leven we in een rechtstaat of in de kerkstraat’ is het juiste parool.

   1. Fijn dat je daar trots op bent, Bert. En terecht.
    Maar vergis je niet
    Ik hou me bezig met mijzelf en (RKK) seksueel misbruik en nog zo wat van die zaken. Belangen en mijn samenleving, volwassen burger in een parlementaire democratie gebaseerd op Mensenrechten, weet je nog wel?

  1. Corrie, wat bedoel je het artikel over zwangere non of over de bovenaardse schrijfsels van Amsterdams gorgelputje?

 2. En alweer.
  Zijn we hier getuigen van de metamorfose van het groen onderaards berichten vretertje in het groen onderaards koffieslobberaartje of toch de html code die zich verslikt?

 3. Je hebt toch, hoop ik, bij dat Tweede Kamer gebeuren niet te vaak zo’n Deetman Cie. broodje kaas of een bak genuttigd hu?
  Je zou wel ’s een terugvordering kunnen krijgen van mijn belastingcenten

 4. Dank voor je antwoord op je hier weet ik veel hoe vaak herhaalde vraag
  leven we eigenlijk in de Rechtstraat of in de Kerkstraat?

  citaat:

  “…hou op over dat kleinzerig gezeik over die voorzitter / woordvoerderschap. Man ik schrijf als Bert, ik doe het voor kleine Bert, ik laat Bert, ik huil met Bert, ik sta op met Bert en dat is meer dan genoeg.”

  https://www.bertsmeets.nl/de-vergrijsde-collecte-bus/

Reacties zijn gesloten.