ONRUST OP HET SEKSUELE FRONT

Asia Argento, de Italiaanse actrice en regisseur die als een van de eersten Harvey Weinstein beschuldigde van seksueel ontoelaatbaar gedrag, zou nu zelf zijn beschuldigd van aanranding.

Ze heeft de man die haar beschuldigt eerder een grote som geld gegeven, schrijft The New York Times (NYT) op basis van documenten over de zaak.

Het gaat om de 22-jarige Jimmy Bennett, een acteur en rockmuzikant uit Los Angeles. Hij verklaart dat Argento hem in 2013 seksueel heeft belaagd in een Californische hotelkamer. Hij was toen 17 jaar oud en Argento 37. In Californië is seks met minderjarigen strafbaar.

De krant schrijft dat Argento, een van de leidende figuren van de #metoo-beweging, Bennett 380.000 dollar (330.000 euro) heeft betaald. Ze is niet ingegaan op meerdere verzoeken van de krant.

De documenten, die door een anonieme partij naar The New York Times zijn gestuurd, bevatten een in mei 2013 gemaakte selfie. Op de foto liggen Argento en Bennett samen in bed. Gezellig!

HET BLIJFT ONRUSTIG OP HET SEKSUELE FRONT EN DAT ZAL ZO BLIJVEN!

Dat duizenden kinderen zijn misbruikt door paters en ander personeel van de kerk in het Amerikaanse Pennsylvania is de schuld van homo’s. Dat stelt althans de Amerikaanse kardinaal Raymond Burke. Komt het niet overeen met de achttien arme broeders franciscanen, die beschuldigd werden van misbruik? In ons eigen Bleijerheide / Kerkrade, daar in ons kleine wereldje deed zoiets zich niet voor…..behalve achter de muren van internaat en in de stilte van het gebed.

Afgelopen week kwam opnieuw een pedofilieschandaal aan het licht. In een bijna 900 pagina’s tellend rapport van openbaar aanklager Josh Shapiro staat dat driehonderd priesters in de staat Pennsylvania de afgelopen zeventig jaar zeker duizend minderjarigen hebben misbruikt. Bovendien bedekte de kerkleiding de feiten de afgelopen decennia met de mantel der liefde.

“Daden door homoseksuele cultuur”

In een interview vroeg de voorzitter van de christelijke organisatie Catholic Action for Faith and Family Burke om commentaar op het recente schandaal. De kardinaal zei dat het geen fout is van de kerk, maar dat het “daden zijn die komen door de homoseksuele cultuur”. “Die heeft de kerk beïnvloed en moet worden uitgeroeid.”

“Seksualiteit is bedoeld om te geschieden tussen de man en de vrouw”, stelde hij nog. Burke raadt ouders ook aan om kinderen uit de buurt van homo’s en homoseksuele familieleden te houden.

IS HET ZO ERG? Moet je homoseksuele familie leden zelf gaan verbannen? Waar moeten ze naar toe, naar welk (Praags) getto? Een onderzoek naar homoseksuele delinquenten in de USA bleek uit statistieken een hoger aantal homoseksuelen meer dan bij heteroseksuele mannen, zich te vergrijpen aan kinderen. Onderzoeken die niet graag in het westen gepubliceerd worden vanwege de homo emancipatie. Zo zijn er meer voorbeelden te noemen van rapporten / onderzoeken zoals het begin tachtiger jaren ‘Naming the Violence’, onder Amerikaanse LGBT gemeenschap evenveel geweld werd gebruikt als bij de ’tegenstander’, de hetero mens.

Het emancipatie proces moest onverwijld doorgaan. Het wordt tijd dat we ons opnieuw definiëren en even niet zo hoog van de toren blazen….metoo vrouwen, hetero en homo emancipatoire.