Paradiso

De provincie moet de Limburgse dorpen sneller en actiever helpen bij de aanpak van de fors toenemende leegstand van ‘maatschappelijk vastgoed’ als kerken, scholen, gemeeenschapsaccommodaties en verenigingslokalen.

Misschien een kerkje voor MCU? Wij zijn geen fragmentarische organisatie als het op verantwoordelijkheid aankomt. We zijn niet plat als het gaat om mensenrechten. We kunnen dichter bij God komen, met liefde en zonder geweld.

4 gedachten over “Paradiso”

  1. Maar ´t geeft natuurlijk wel ´n aardig idee over wat er met privé archieven gebeurt . Daar kun je mee doen wat je wilt, de bbq mee aan maken bv. of informatie over zelfdodingen uit laten verdwijnen, of analoog aan het verhaal van Klein Duimpje verkruimelen en er een speurtocht voor zingende misdienaars mee uitzetten in het bos.

  2. 🙂 Die ervaring van Ramon in Paradiso en die van jou zelf die hier stond klonken bepaald niet als een out of your body experience. Integedeel.

    1. halloooo ook ik maak fouten, en wel voor de tweede maal maar je mag komen kijken naar de spam die ik per dag op dit blog krijg. Nu doe ik alles handmatig in de prullenbak gooien maar je hebt ook zo’n fascistisch totaal knopje, hop flikker ik alle spam allemaal in een keer weg. Daar zat helaas jouw en andere reacties tussen, mijn fout…mea culpa!!! Wat wil je dat ik uitreed, out of my body expierence, de hel in loop, ja hoor denk wat je wilt!

Reacties zijn gesloten.