Schuldig verzuim

RKK meldpunt procedure zit vol gaten en valkuilen, sterker de hele procedure is een fopspeen en RKK doet aan een kwalijke, collectieve vorm van schuldig verzuim. De engelen jongens Bleijerheide van MCU die al vanaf begin 2010 tegen weigering ARME BROEDERS FRANCISCANEN oplopen, wist (Deetman, KNR, bisschoppen) dat de engelen jongens van Mea Culpa United geen revenuen hoefden te verwachten, en congregaties pas hun bezit afstaan wanneer zij worden opgedoekt en de laatste monnik is overleden. Zij zijn tot niets verplicht.

In de Deetman periode van onderzoek seksueel misbruik heeft men geïnventariseerd hoe de verhoudingen lagen tussen de slachtoffergroepen, en die in kaart gebracht. Wij hebben steeds aangegeven hoe wij de schadeclaims zagen, en die waren hoog en niet op zijn Hollands zoals Lindenbergh besliste in Nieuwsuur nog vóór hij met een afgerond voorstel kwam. Een beetje zuinig zijn met het geld maar wat slachtoffers aan materiële en immateriële schade hebben geleden, wilde men net als het geweld niet adequaat onderzoeken. Vinger in de lucht met het koopkracht plaatje van RKK; helaas is het een koopzwak plaatje voor de gegrond verklaarden meldpunt RKK als zij al vóór de kerst hun compensatie mogen ontvangen.

Lever uw ruis bandbreedte in, de knoppen van de Franciscanen zwieren langs hun pijen, net zoals die van het overgrootte deel van ordes / congregaties bandbreedte niet klinkt, ze maken geen geluid, ze zijn doodstil. De oude broeders en zusters schuifelen door kloostergangen of geven het geld uit aan leuke reisjes zoals de arme broeder Alphons die Thailand als favoriete vakantie plekje heeft. Het blijft draaien aan religieuze, hogere knoppen en wie weet schalt een hemelse klank achter deze knoppen vandaan en blijft het katholieke oor hangen bij Beethoven ‘alle menschen werden brüder’! Of dat alleen voor de eigen kudde geldt? Compensatie NU, Happy niXmis Mee geld uitkeren vóór de kerst!

Reacties zijn gesloten.