Pedo internaat Bleijerheide

Minister voor rechtsbescherming Sander Dekker heeft de mensen dringend opgeroepen en geadviseerd om aangiften te doen bij de politie!!!

Wat heb wij gedaan, wij hebben procesverbaal op laten maken en procureur Generaal Moraal had tegenover de commissie van Jusititie beloofd in de Tweede kamer dat elke aangifte serieus wordt bestudeerd en afgehandeld. Deze aangifte heeft M.C.U. (Corrie) persoonlijk nog een keer aangekaard bij voormalig minister v.d. Steur en die zou er achteraan gaan.!!

Waarom zouden wij dan nog keer aangiften moeten doen?? Wij gaan Sander Dekker wederom aanschrijven (is inmiddels gebeurt) want aan woorden en beloftes hebben we niks. De afgelopen vijf jaar (ja zo lang loopt dit al) wordt dit internaat beschermd door OM en politie. Leven wij in de kerkstraat of in een rechtstaat??

WHY

De laatste keer dat ik bij politie Heerlen wederom deze aangifte in herinnering bracht, stonden drie vrouwelijke agenten, met pistool opzichtig langs hun zij, mij te vertellen dat ik een advocaat moest inschakelen???? Bij de politie kennen ze mijn rechten niet en doofpotten ze al decennia deze strafbare feiten van het pedofiele gezelschap arme broeders Franciscanen te Bleijerheide.

Tijd voor dringende actie!