Persoonsverwisselingen en andere RKK theater onthullingen

Er zou sprake zijn dat pater ofm2 genoemd in het Deetman rapport blz 778, beter bekend als seksepietje benoemd door pastoor Jan Schafraad in de Limburger 10 april 2012, nu plotseling niet meer tot de orde minder-broeders behoort zoals Utrecht provincielaat van den Eijnden beweert. De bisschop uit Roermond is nu verantwoordelijk?? De hele poespas met persoonsverwisselingen, waar zij zelf de grootste hand in hebben door mannen / vrouwen hun identiteit af te nemen en ze op te zadelen met namen van vage Christelijke types uit een ver verleden, is een nieuwe enscenering in het RKK theater stukje in de maak. Van den Eijnden altijd bereid om de arme slachtoffers tegemoet te treden beweerde 1 September 2010 toen nog: ‘ik betreur het voor de slachtoffers zeer dat het zo oninzichtelijk is tot wie zij zich moeten wenden en bij wie zij hun claims kunnen neerleggen. Ik kan ook het gevoel begrijpen waaraan zij uiting geven, dat zij van het kastje naar de muur worden gestuurd‘. (einde quote; zie hieronder dr.J. van den Eijnden ofm)

Maar dit is niet alles. Van den Eijnden erkent in deze brief van 1 September 2010 aan Mea Culpa dat zij pater ofm2, pater Landric seksepietje tot de orde van minder-broeders behoort en wij mea culpianen een claim kunnen indienen. Van den Eijnden dacht toen het zal wel niet zo’n vaart lopen om de kudde slachtoffers in rustige weides te laten grazen met het Deetman rapport in het vooruitzicht. Echter gezien de bewuste vertragingen in menige hoorzitting meldpunt liggen de kaarten opeens gevoeliger nu andere claims en procedures dreigen waar meneren Deetmannen geen rekening mee hebben gehouden. De Rkk kerk staat op ontploffen met haar mooie canonieke compensaties slachtoffers de helpende hand te bieden terwijl het onderzoek liep tuimelde menig slachtoffer(groep) in deze nep-OM val en konden de daders die zich moesten melden van Deetman, zich voorbereiden op een civielrechtelijke strijd. Vanavond uitzending Nieuwsuur 22.00-22.35 u. met ouderwets katholiek kostschool vermaak..want de doofpot is nog lang niet open hoor. (Na Nieuwsuur de Borgias met seksepietje uit het Vaticaan)

en hieronder dan het bewijs:

 

 

4 gedachten over “Persoonsverwisselingen en andere RKK theater onthullingen”

 1. Ik heb tenslotte niet voor niks eerst aangifte, wat dus niet kon dus een melding werd, bij die politie gedaan voor dat ik gehoor gaf aan die Deetman oproep en alle flauwe kul, operette en simpel geweld wat daarmee gepaard bleek te gaan.

  Ik ben burger in deze staat, en wees ervan overtuigd dat ik zelfs daarvoor heb moeten knokken omdat ik bed en baarmoeder ter beschikking stelde aan het mens van mijn keuze, mijn ouders overleden en ik had recht op Zorg.
  Zo is en was dat geregeld in een beschaafde samenleving.
  Maar helemaal nergens staat dat ik Recht heb op Deetman cs.

  (Zelfs niet op Samson)
  En wat er vooral helemaal nergens staat is dat is de verplichting heb mij ( en mijn familie/gezinsleden) -als één van de (indirect) betroffenen nog langer te laten besodemieteren te laten kwetsen.

  Dat Schafraad mannetje is daar een fraai voorbeeld van. Die man en zijn subsidierende cluppie, dat gaat niet alleen over Bleijerheide.
  Maar het is niet alleen die man-plus.

  Ik heb niet gevraagd om de ontkenning van dat verleden. Integendeel.
  Ik heb recht op het zonder belemmeringen – en dus zeker zonder het geweld en agressie – van mijn samenleving (h)er kennen van mijn verleden in mijn samenleving. Mijn land, mijn paspoort, mijn gezondheid, mijn leven en dat van diegenen tov. wie ik directe verantwoordelijkheid droeg en draag.

  En daar wens ik mij zelfs niet druk te hoeven maken over een mannetje dat ingehuurd wordt door een ander mannetje met een cluppie ergens in Maastricht.
  Daar wens ik in alle vrijheid die het internet biedt met bv. jou over te kunnen denken, zonder allerlei volstrekt krankzinnig kontengedraai om een of andere rechtszaak!

  We zijn hartstikke gek dat we dergelijke mannetjes zich de vrijheid van het internet laten toe-eigenen, die vrijheid hebben we hard genoeg nodig in ons zorgen voor onszelf.

 2. Je zou je de vraag kunnen stellen of het niet eens tijd wordt om met een paar mensen te gaan denken over een heel andere rechtsvraag c.q. rechtszaak
  en dat historisch misbruik en de actuele criminaliteit tegenover vroegere zorgontvangers -die ik sorry niet anders dan pervers kan vinden en wel ’s typerend voor de Nederlandse situatie zou kunnen zijn – uit elkaar te halen.

  1. Helemaal mee eens, de tijd is er rijp voor!
   Maar of je in dit land tien mensen vindt, die dezelfde mening hebben?

   1. Jij en ik zijn er 2. Dan zijn we een classe action. Meer is -naast het besluit en wat hersens – niet nodig. Toch?

    Da’s het aardige van individuele Mensenrechten

    Ik hoef niet ziek te worden van de actuele criminaliteit over historisch misbruik.
    Ik heb een rechtspositie, waar ik destijds niets mee kon, maar die perversiteit van de actualiteit, die pik niet.

Reacties zijn gesloten.