Pinokkio speelt piano

Het onderzoek naar de internetcontacten van Robert M. heeft wereldwijd inmiddels geleid tot 43 arrestaties.

Onwillekeurig denk je dan hoeveel priesters zitten vast in het internationale misbruik schandaal, in ieder geval de meesten zijn nog niet veroordeelt door de eigen bescherming RKK, en andere geheimhoudingsplichten.

Nu dan, onze piano tingelende pastoor van de koepelkerk heeft niet alleen God maar ook zijn kerkbestuur en zijn parochianen aan zijn kant. Fijn voor hem maar als je op nationale TV draait en draait en in het duister wordt gezet als je door je eigen kerk paradeert, en vervolgens wazige, ongeloofwaardige verhaaltjes gaat vertellen over hoe goed zijn advocaat is???? dan breekt aan deze kant waar geen beroep op God gedaan kan worden, een hels gelach uit.

De politie van Koppen had allang moeten ingrijpen maar dat gebeurt niet in polderland. Eerst laten ze Deetman diep de doofpot induiken.  Dan komt die uit de doofpot kast en telt 10.000 tot 20.000 slachtoffers, en…..nog steeds geen politie te bekennen meneer Koppen. Raar! Dat lijkt toch een mooi onderwerp voor een rechtspsycholoog, de wetenschap kan zo een heldere bijdrage leveren aan het rechtssysteem, de mate waarop aanklachten in de doofpot verdwijnen! Demmink kan dan ook eens vrijuit praten, hanteert Koppen dan het privacy principe? Je weet het nooit bij deze jongens, ze spelen piano voor de Heer, etteren zich door canonieke procedures, en vinden het bunga bunga ingezonden stuk het bewijs voor de hetze. Daarbij is mijn foto te zien, en wordt mijn naam genoemd…de grote onruststoker. Mea Culpa…maar als u dan toch wilt weten of ik trots ben dat wij deze strijdbijl hebben opgepakt dan zeg ik ‘ja, meneer pastoor, ja fantaseer maar rustig door want wij zullen nooit een verklaring tekenen omdat u zo’n goeie advocaat heeft.