Pinokkio speelt piano

Het onderzoek naar de internetcontacten van Robert M. heeft wereldwijd inmiddels geleid tot 43 arrestaties.

Onwillekeurig denk je dan hoeveel priesters zitten vast in het internationale misbruik schandaal, in ieder geval de meesten zijn nog niet veroordeelt door de eigen bescherming RKK, en andere geheimhoudingsplichten.

Nu dan, onze piano tingelende pastoor van de koepelkerk heeft niet alleen God maar ook zijn kerkbestuur en zijn parochianen aan zijn kant. Fijn voor hem maar als je op nationale TV draait en draait en in het duister wordt gezet als je door je eigen kerk paradeert, en vervolgens wazige, ongeloofwaardige verhaaltjes gaat vertellen over hoe goed zijn advocaat is???? dan breekt aan deze kant waar geen beroep op God gedaan kan worden, een hels gelach uit.

De politie van Koppen had allang moeten ingrijpen maar dat gebeurt niet in polderland. Eerst laten ze Deetman diep de doofpot induiken.  Dan komt die uit de doofpot kast en telt 10.000 tot 20.000 slachtoffers, en…..nog steeds geen politie te bekennen meneer Koppen. Raar! Dat lijkt toch een mooi onderwerp voor een rechtspsycholoog, de wetenschap kan zo een heldere bijdrage leveren aan het rechtssysteem, de mate waarop aanklachten in de doofpot verdwijnen! Demmink kan dan ook eens vrijuit praten, hanteert Koppen dan het privacy principe? Je weet het nooit bij deze jongens, ze spelen piano voor de Heer, etteren zich door canonieke procedures, en vinden het bunga bunga ingezonden stuk het bewijs voor de hetze. Daarbij is mijn foto te zien, en wordt mijn naam genoemd…de grote onruststoker. Mea Culpa…maar als u dan toch wilt weten of ik trots ben dat wij deze strijdbijl hebben opgepakt dan zeg ik ‘ja, meneer pastoor, ja fantaseer maar rustig door want wij zullen nooit een verklaring tekenen omdat u zo’n goeie advocaat heeft. 

 

 

 

8 gedachten over “Pinokkio speelt piano”

 1. Jan bij welke toneel vereniging draag jij je stukjes op? Of was je TV geil net als de advokaat die in de Limburger schrijft dat het DRIE etterbakken zijn die alleen maar op geld uit zijn.
  Doe jij dit voor Jan PRO DEO?
  Maar Jan je heb je gezicht weer laten zien op TV. Nou heb ik een TV die aan gezichts herkenning doet en deze is nu zo ingesteld dat wannner jou gezicht op TV verschijnt gaat hij direct over naar een andere zender waar de waarheid gesproken wordt.

 2. Peter van Koppen is vergeten om de beweringen van aangeklaagde(n) eveneens op waarheidsgehalte te toetsen.

 3. “Een misbruiker heeft het recht gestopt te worden!”
  Hoor ik daar achter de horizon iets van “unilaterale gedachten” 😉 ?
  Een uitstekend en treffelijk commentaar, de moeite waard er eens voor te gaan zitten!
  Fijne dag nog,
  Jo

  1. Jo, mocht dat zo zijn, laat dat dan vooral weten, maar laat dan aub wél even weten wat je dan hoort want ik heb geen flauw idee wat het is.

   Want het lijkt mij onwaarschijnlijk dat daarmee de verschillende problemen Schafraad is opgelost eigenlijk.

   Ook jij een fijne dag.

   Ik ben nog steeds met je opmerking over die Inleiding uit Opvoeders in Toog en Kop aan het werk, maar zal eens wat concrete artikelen bij zetten. (Ik was ze door mijn giga computercrash kwijt, dus moet weer bladeren en ben onderwijl aan het door gaan, merk ik. niet zo heel erg handig dus, maar hoer, het regent )

   1. gelieve zelfs zonder Peter Koppens door typo’s heen te kijken en deze dus niet met bv. seksistische opmerkingen te verwarren

 4. Als die Schafraad ook maar ene knip voor z’n neus waard was had ie de weg gekozen die ’n ander nam: mijne heren en dames ook, ’t zaakie is verjaard en ik heb met uw procedure niets te maken en doe dus niet mee, doei….
  En had z’n advocaat hem dat duidelijk gemaakt.

  En dat dat beroerd is voor de betrokken slachtoffer(s), absoluut.
  En dat daar dus een oplossing voor moet komen, absoluut.

  Maar da’s tenminste duidelijk.
  Het Schafraad gedonder, advocaat incluis,
  is kennelijk alleen maar een herhaling van wat een zichzelf overschattend mannetje elders ook al heeft gepresteerd, en er daar uit werd geschopt met een grote tang: Wiertz, beste collega, kijk ’s wat we voor je hebben…, ’n egotrippertje die je geld op kan leveren

  Hap hap zei Wiertz

  En daar is het seksueel misbruik alleen maar bij gekomen.

  En ongeacht de klachten tegen hem ingebracht, zelfoverschattend egotrippertje heeft precies hetzelfde nogmaals gedaan.
  En dat ook kunnen doen dankzij (een deel) van zijn kudde die daarvoor wenste te betalen.
  Liever een vroom smoel dan zich te realiseren wat ze in vredesnaam doen en wat dat betekent. Minachting demonstrerend, stevig met hun domme kop in het zand.
  Uiteindelijk zélfs tov. die Schafraad zelf.
  Want hoe je het ook draait of keert, Jantje hangt.
  Want of hij die klachten nu wel of terecht zijn, geen flauw idee, als een klas k***k was hij dus destijds wél op de hoogte maar heeft geen poot uitgestoken voor de veiligheid van afhankelijke kinderen/jongeren.
  En dat heeft ie daarna dus ook niet gedaan.
  Integendeel, hij moest zo nodig op z’n borst roffelen en demonstreren dat iedereen best blind mag zijn voor de gevolgen van die historische criminaliteit.

  De doden en de kapot gemaakte levens vliegen je dan wel is waar om je oren, maar nee hoor, Jantje Schafraad zal zich wel ’s effe demonstreren, en daar heeft Jantje Wiel Stevens cs. helemaal niet voor nodig, daar huurt hij zijn privé boksertje wel voor in.

  En dat subsidierende cluppie van hem heeft de hersens niet om tegen hem te zeggen: Jantje, hou ’s effe op, idioot, hier heb je geld voor een peut, er is kennelijk iets goed mis met je.
  Het masturbeert kennelijk lekker bij die gebrandschilderde ramen…
  Maar wanneer je even nadenkt wordt je toch helemaal misselijk over hoe gevaarlijk dat zelfvoldane grensoverschrijdend zieke zooitje is voor de veiligheid van kinderen en jongeren.

  En zélfs voor hun eigen pastoor.

  Een misbruiker heeft het recht gestopt te worden!
  Ook al is dat strijdig met de bankrekening van een misplaatste advocaat

 5. Zonder het programma te hebben gezien, maar wat is er in vredesnaam goed aan een advocaat die z’n cliënt neerzet als een jerk die hij kennelijk is en die als priester demonstreert schijt te hebben aan kerkelijke procedures? Lijkt mij dat het enige wat er dan goed aan zo’n man is diens bankrekening is.

Reacties zijn gesloten.