Politiek-juridisch complot

BelgDutroux denkt aan vrijlating van zijn vrouw non Michelle, zwijgt en geeft nu pas antwoord op de vragen de vader van Julie, Jean-Denis Lejeune

Volgens DH Radio beweert Dutroux in zijn 44 pagina’s tellende brief de volledige waarheid te willen vertellen. Hij heeft zo lang gewacht met het verbreken van zijn stilzwijgen, om de vrijlating van zijn ex-vrouw Michelle Martin niet in gevaar te brengen.

Dutroux schrijft de vragen te willen beantwoorden die Jean-Denis Lejeune, de vader van Julie, in 2012 schriftelijk had gesteld aan Martin. Michelle Martin was destijds niet in staat Lejeune’s brief te beantwoorden, aldus Dutroux.

‘Psychopaat’

Volgens de Belgische journalist die de brief heeft ingezien, geeft Dutroux pijnlijke details en klinkt hij als een psychopaat. Ook zou hij geen spijt betuigen tegenover de nabestaanden van zijn slachtoffers. Dutroux zet zichzelf in de brief neer als het slachtoffer van een groot politiek-juridisch complot, aldus DH Radio.

(MCU) In Nederland mogen de archieven van Edward Brongersma boven NAP verschijnen…ook een politiek-juridische samenzwering. Dr. Edward Brongersma Stichting en toen volgde ‘breaking news’ (gaan we ons nu ook in Nederland schamen????)

OM moet Demmink strafrechtelijk vervolgen

Voormalig secretaris-generaal van het ministerie van Justitie moet door het Openbaar Ministerie (OM) worden vervolgd wegens vermeend seksueel misbruik.