Put it in the We don’t talk box

De grote vraag is natuurlijk waarom houdt politie Heerlen / OvJ het artikel 12 procedure tegen. Het afval / afvoer putje der franciscanen houdt geen stand, velen wisten van misbruik binnen politie / OM en kerkelijke leiders wat zich daar afspeelde.

Waarom sturen ze aan op een advocaat? Het enige antwoord komt uit de Tour de France: tijdwinst zoals een wielrenner zijn noodzakelijke seconden sprokkelt om de eindzege veilig te stellen.

Worden ze dan nooit moe, die mea culpa jongens / meisjes? Nog steeds houden krachten in Limburg en buiten deze provincie een artikel 12 procedure tegen, te weten het OM, politie Heerlen, procureur Lanting, de heer Moraal, ministerie van V&J, de media weigeren te schrijven over deze wettelijk toegestane en toegezegde procedure, de media maffia; waarom staat bisdom Roermond niet op? We bewandelen nog steeds ‘de weg naar…verzoening’, we zijn er nog niet of denkt Roermond nu ‘dat het klaar is? Mea culpa, wiens schuld?

Vele vragen, die u zelf kunt beantwoorden, ja, we worden het af en toe zeer zat om het gedraai van politici en bestuurders, politie, die zoals gisteren weer zelf ook verhalen hebben gehoord maar nooit hun mond open doen….put it in the ‘we don’t talk box’, ofwel ‘de doofpot’.

Werden wij als kinderen beschermd? Nee! Worden wij er nu wijzer van door dit sleetse, irritante spelletje om deze artikel 12 procedure op de lange baan te schuiven. Alleen de overheid heeft er belang bij want zij houden niet van de waarheid.