Tegen amerikanisering en islamisering

Ze leven in gemeenschappen, zoals de ’68 generatie, de soixante – maar verdedigen de oude waarden en de Europese identiteit. De jongens  hakken hout, en de prachtige Brigantinnen zingen een lied. Nu hebben ze zelfs een manifest gepubliceerd.  (Fragmenten uit een artikel dat u volledig in COMPACT 7/2017 kan lezen).

In aanvulling op deze outlaws van de moderne tijd, waren er nog andere rovers: In de Romeinse tijd was het een losse vereniging van Keltische stammen in het noordoosten Koninkrijk, die tegen de bezetters Middellandse Zee hebben verdedigd. Deze geest is gestegen in de Franse vrouw band Les Brigandes dat een enorme sprong maakt in drie jaar.

Les Brigandes

Niet meer dan honderd strijders hebben ze nodig om het huidige systeem omver te werpen – zo zingt de jonge schoonheid in verlangende en op trieste toon. Hun apart-zwarte gezichtsmasker doet denken aan een royalist katholieke verzetsbeweging tegen de Franse Revolutie, de Vendée. De zeven Franse vrouwen roepen samen de vrouwen van hun volk op, tegen amerikanisering en islamisering. 

De groep heeft zojuist hun manifest voor ‘de toekomst in de Klan’ in het Duits vertaald. Zie het als de protagonisten van de Franse Revolutie als het tragische resultaat van een ontwikkeling tegen de belangen van de volkeren. Voor 1789 heeft de triomf van de markt, de totale en het mondiale consumentisme ingeluid.

“De politieke strijd was wereldgeschiedenis en verloren op het moment dat de handelaars-kaste  de aristocratie verdrongen van krijgers en priesters een feit werd”, zo staat in het pamflet.

Dit identiteit-ontwaken van vrouwen in Europa is enorm afrodisiacum en bemoedigend. Mooi om deze Brigantinnen met hun vlechten, lang haar te zien en te horen! Haar vrouwelijkheid is ‘het’, benadrukken ze, en ze laten hun kinderen niet afdrijven. In vloeiend-zomerkleren maken ze muziek voor het voortbestaan ​​van de culturen van de volkeren van Europa. De blanke man krijgt in een lied lof toegezongen,  als een krijger en als een vechter. (…) Hoewel dit een veredelde rassen-segregatie / discriminatie inhoudt, en geen oplossing biedt voor onze, Europese emigratie problemen (Bert Smeets).

De meest recente stuk van deze Franse vrouwen draagt de titel “Merkel heeft te gaan” – zingt het koor in het Duits. Van links Duitse vrouwen hoor je altijd en overal maar deze slogan “Merkel heeft te gaan” hoor je niet, ze trembleren als de kanselier vóór de vreemdeling.

“ja” zeggen tegen alle mensen van het continent is hun streven, ook weer zo’n verkapte ‘eigen volk eerst boodschap’. Ook mannen maken deel uit van Les Brigandes. Omdat de groep niet alleen muziek, maar ook hun eigen droom van een identiteit-leven in gemeenschap: the clan voor ogen staat.

Parijs revolutie

De gemeenschap van 30 jongeren is een individuele familie-overschrijdende samenwerking: de kinderen worden opgevoed met gemeenschap van goederen net zo broederlijke zusterlijke verdeeld als de idealen. “Hippies rechten” en een mix van volkeren door de EEUWENLANGE EUROPESE IDENTITEITS- BEWEGINGEN HEEN.