Boswachter lulhannes

Hallo, hier zijn we weer, na het maken muziek / documentaire Rusland FFA ofwel FISHING FOR AMBER, terug in het schijnheilige Nederland. Bij aankomst bleek ik meer dan 500 mails te hebben en zie dat de spirit van mijn mede-strijders ongebroken blijkt. In Rusland heb ik me dood geërgerd aan de slappe, slijmerige jubel die over de ‘pastoor is onschuldig’ artikelen, een nieuwe martelaar is geboren maar laat deze pastoor een ding niet op de kansel roepen nu hij van onbesproken gedrag lijkt, laat hem niet prediken: ‘wat kunnen wij voor de slachtoffers doen‘ want dan breng ik een bezoekje aan de overkoepelende kerk om eens concreet te vragen: wat heeft het u geïnteresseerd, niets. Jaren alleen voor zichzelf opkomen, dat kan Schafraad als geen ander. Manipuleren is hem eigen, alleen God heeft die nog niet aan zijn persoonsverwisseling onderworpen.

Buiten het feit dat RKK vertegenwoordigers dit al jaren roepen ‘wat kunnen wij voor de slachtoffers doen, gebeurt niets of beter: alleen zoals zij het willen. Alle jubel is voor deze narcistische prelaten die geen empathie kennen, Deetman zei het al. Krokodillentranen over de slachtoffers, dat daar mensen nog intrappen, als je hun collectebak maar volgooit, en wat er met het geld gebeurt wordt toch door niemand gecontroleerd. In de media is het al niet anders er wordt geen weer en wederhoor toegepast; een opmerkelijke 180 graden omdraaiing van het democratisch basis recht. Toen wij met onze verhalen naar buiten kwamen, mochten we huilen, de kerk aanklagen, dat verkocht kranten en schokte Nederland. Ze hadden gedacht die gasten stoppen wel een keer maar niets is minder waar…wij willen immers de waarheid. Nu stijgen de godsklanken uit de vals zingende kelen van de beminde journalisten die Limburg terugwerpen in oude KVP glorie dagen. Zij boycotten Mea Culpa en citeren 1 ingezonden stuk van 1 lezer en schakelen meteen politie in wow tomaten! In Rusland heerst censuur en in Nederland vertelt men de waarheid als opgeblazen pr voor de eigen achterban en pleased men de ooit zo machtige clerici. Er mag weer gejubeld worden, halleluja hoe kan het nog mooier zo vlak voor de kerst! Er is alleen een boom uit dat brandbare bos die hij niet zal kunnen optuigen en dan zal hij en zijn appels toch een keer van de boom en in de rotte mand vallen.

5 gedachten over “Boswachter lulhannes”

  1. Dank je, Bert. Zoals zo vaak maakte je weer ’s een voor mij buitengewoon belangrijke opmerking. Ik kan namelijk inderdaad niet dichten !! 🙂 🙂

Reacties zijn gesloten.