Toen kregen wij ook een slechte naam

peace, love and dance

Dood, nu is hij dan ook dood. De man, Charles Manson, die een einde maakte aan het love and peace tijdperk werden wij (hippies) met de vinger nagewezen: ‘jullie zijn niet beter dan Nixon’, ik noem maar een andere massa-moordenaar uit die tijd.

Charles Manson, de Amerikaanse sekteleider, die zijn volgelingen in de jaren zestig aanzette tot gruwelijke moorden in Californië, is overleden op 83-jarige leeftijd.

De zus van actrice Sharon Tate, een van de slachtoffers van Manson, meldde als eerste het overlijden. Zij was door de gevangenis op de hoogte gesteld.

Sharon Tate, een geweldige actrice en zeer schone dame waarmee Polanski de film The Fearless Vampire Killers, maakte, was tijdens deze moord in LA zwanger. In 1968 trouwden Polanski met Sharon het enige wat ik me nog kan herinneren is dat twee dames (nichtjes van Polanski in de Nor kwamen, te Heerlen waar ik toen werkte. Deze obscure moord en de gedachte aan ons love and peace tijdperk (alleen Ringo gelooft er nog in) blijkt propaganda om een einde te maken aan onze idealen dus…..love and peace brothers and sisters….the killer is dead!