Even resetten

alpha male power breastApart hoor, bij youtube duikelden de ‘views’ lied ‘WAKE UP IN LOVE‘ dat artikel ondersteunde ‘NEDERLAND UIT DE NAVO‘, moest het qua views ontgelden (ff kopje kleiner maken, web-site Bert Smeets). Nu moet ik eerlijk toegeven ik had niet veel views, ruim boven de tweehonderd, maar het is nog nooit voorgekomen dat de teller terug gezet wordt naar vijf en negentig. ‘THAT THING IN MY HEAD‘ een ander lied van ondergetekende, werd een tijdje geleden helemaal op NUL gezet vanwege aanstootgevend gedrag (actrice die rookte en dronk).

NEDERLAND UIT DE NAVO. Het is not done om kritische vragen te blijven stellen over het neerhalen van de MH17, en de boycot die onmiddellijk volgde zonder dat er bewijzen waren wie het toestel naar beneden heeft gehaald. Een organisatie als de Navo kent geen vredesmissies, wel de landen die erbij zijn aangesloten, die pakken wapens en voedsel in een vliegtuig en vertrekken voor onze veiligheid naar Afghanistan, Irak, Koewiet, een doorgeslagen Roosevelt Monroe-doctrine blijft in de hoofden van de Amerikanen spoken. Steeds die dreigende, masculiene, dominante alpha retoriek naar ‘de vijand’, ‘de tegenstanders’, en wanneer die ook humanitaire vredesmissies wil delegeren is het propaganda. Het westen heeft patent op interveniëren in welk conflict dan ook. De wapens koopt u dan natuurlijk bij betrokken landen. De ‘big reset‘ van  mevr. Lagarde komt steeds dichter bij. Een reset van de economie want financieel komen we er niet meer uit met dit systeem dat mensen gevangen houdt in een schuld en boete kleed die ze haar burgers in een consumenten staat heeft gedrongen. Ontelbare regels die de rijken rijker maken, lenen van die zelfde rijken, verplicht verzekeren, fiets belasting je kunt het zo gek niet bedenken als je uiteindelijk niet kunt betalen, pech gehad, er moet zo wie zo een opschoning der klassen komen, een reset van de midden / onderklasse. De upper-class farmacie bedenkt wel een pil die de onderklasse alpha male opblaast.alpha male pills

De NAVO vecht voor ‘haar’ grenzen, grenzen die ze zelf stelt en maakt, anders wordt het oorlog met de alpha krijgers uit Brussel en Washington. Iedere staat heeft haar grenzen bevochten, nog niet zo heel lang gelden hoorden wij bij Spanje. Toch blijven we maar bommen gooien, hacken, de boel overnemen, beslag leggen, kortom het alpha monisme is aan het resetten.

Vannacht is dit blog gehackt, een massale aanval, een reset van alle web-site ongelovigen die zich niet aansluiten bij de retoriek van de koude oorlog, die een onafhankelijk open dialoog voeren over kerk en samenleving. Niet alleen de Islamitische staat heeft haar masker laten vallen maar ook de Democratische, consumenten staat speelt een hoofdrol in deze onzichtbare oorlog die allang begonnen is. Even resetten?