Het onschuldige westen

Nabestaanden Duitse slachtoffers MH17 klagen Oekraine aan

Oekraine is medeschuldig aan het neerstorten van rampvlucht MH17 van Malaysia Airlines in Oekraine. Dat vinden nabestaanden van drie Duitse slachtoffers. De nabestaanden willen Oekraïne voor het Europees Hof voor de Rechten van de Mens slepen wegens doodslag door nalatigheid in 298 gevallen, schrijft Bild zondag.

Eindelijk staan er mensen op die zich niet langer laten ringeloren door de grote kapitaal bazen, machthebbers, elite die alles afdekt wat hun niet uitkomt. Zij doen het onderzoek, zoals altijd onafhankelijk maar uiteindelijk beslissen de jongens in Brussel (Navo) Washington, en London dat bijna als ‘onthoofd’ eitje ten onder ging.

 

Zoek de overeenkomsten tussen de MH17 en het verdwijnen MH370

Alweer een halfjaar geleden verdween vlucht MH370 van de radar. De 239 mensen aan boord, uit vijftien verschillende landen, vonden de dood in – naar alle waarschijnlijkheid – het zuidelijke deel van de Indische Oceaan.

AFP

De Boeing 777 was in de nacht van vrijdag 7 maart op zaterdag 8 maart op weg van de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur naar de Chinese hoofdstad Peking en raakte tussen Maleisië en het zuiden van Vietnam van de radar.

Doelbewust is het toestel van de route afgeweken, nadat communicatieapparatuur nog geen uur na vertrek handmatig werd uitgeschakeld.

Een deel van de apparatuur was zelfs al vóór het laatste gesprek met de luchtverkeersleiding uitgeschakeld. Later werd ook de transponder uitgezet.

One thought to “Het onschuldige westen”

  1. Waarom van straaljager afgeschoten en niet van BUK-raket.

    epochtimes.de/MH17-Russland-Analyse-Warum-MH17-von-Kampfjets-und-nicht-von-Buk-Raketen-abgeschossen-wurde-a1183306.html

Reacties zijn gesloten.