De Gijsen deal

fanclubGisteren schreef ik:
 .
Er wordt ten faveur van de beklaagden informatie achtergehouden, bewerkt dan wel bemoeilijkt door onvolledige notulen. Ik wacht op een bezwaar maar de tegenpartij (lees het meldpunt) kijkt even de andere kant op, er moet nog wat gemanipuleerd worden zoals de arme broeders Franciscus niet vreemd is maar het meldpunt spant de kroon met haar deals, lankmoedigheid en de privé agenda’s die zorgen dat alles binnenskamers blijft.
Ze komen allemaal in de hemel.
 .
Prompt komt de uitspraak in zaak Gijsen, wederom ongegrond verklaart onder voorzitterschap van klac-hysterica de Rijke-Maas. Er is steunbewijs maar men neemt niet de moeite om zaak opnieuw naar voren te brengen.
De reden!
bijlLiesbeth Sanders stuurt eigenhandig een brief van mij naar commissie waarin ze vraagt waarom ik van melding een klacht maak (mail d.d. 24 mei 2015 met de twijfel over de persoon van aangeklaagde).
Mijn twijfel wordt vervolgens een aanname die meldpunt gewillig presenteert als ‘onbetrouwbaar’. Zij, de commissie legt dit stilletjes in hun voordeel uit want bisdom Roermond heeft rare deal met klager dat steunbewijs niet tot Bleijerheide hoort. Dan blokkeert meldpunt een onderzoek naar Bleijerheide door griffier Oude-Breuil, wordt bewust tegengehouden.
.
Mevr Oude-Breuil schrijft: ‘te vragen over het bezoek van de paters van Rolduc en monseigneur Gijsen aan Bleijerheide. Dit verhoor ging niet door’. 
.
Van alle kanten wordt mijn klacht dichtgetimmerd door Sidonia 2Liesbeth Sanders-meldpunt. Gil- rechter de Rijke-Maas zal de klus klaren met haar vele bijlen waarmee zij door menig klacht dendert. Men kiest achter gesloten deuren partij en stuurt aan op ongegrond verklaring. Deze deal is een van de vele miskleunen waarmee meldpunt lijkt weg te komen.
Lijkt!