Ongegrond verklaring Meldpunt

gecompenseerd
gecompenseerd

Vandaag tweede Paasdag verklaar ik:

 

 

 

 

 

 

 1. Ongegrond verklaring aan het meldpunt daar zij haar eigen regels niet volgen (steunbewijzen worden achtergehouden, genegeerd); sturend verhoor gebaseerd op onjuiste informatie, onvolledig notuleren.
 2. Ongegrond daar meldpunt de dader-organisaties beschermen / ontzien en profilen verzamelen van klagers.
 3. Ongegrond aan menige voorzitter Klac vanwege valse betrokkenheid, geweld niet erkend in procedures, wetenschappelijke basis uitgebeend.
 4. Ongegrond verklaring aan meldpunt die persoonsverwisselingen en alle bewijslast afschuiven naar klagers.
 5. Ongegrond aan de compensatie commissie die in het luchtledige uitspraken doen over marihuana verslaving of zestiger jaren invloeden, jeugdtrauma’s, kraakpanden of andere maatschappelijk ongehoorzaam praktijken terwijl anderen daar juist in worden gecompenseerd.
 6. Ongegrond voor de Augustinessen die naar buiten keken tijdens de hoorzitting Anita B.
 7. Ongegrond voor voorzitter de Rijke-Maas die voor iedere gehaktdag opgetrommeld wordt en een duidelijk seksueel verschil ziet in aanraking tussen een flamoes en tieten in zaak Anita B.
 8. Ongegrond zijn de beschermers van Gijsen die men decennia laat ontsnappen aan een schizofrene houding ten opzichte van homoseksualiteit en archieven op grote schaal laat vernietigen. Hij, Gijsen is homoseksueel en veroordeelt anderen. Gijsen deal bewijst malversaties meldpunt.
 9. Ongegrond onderzoek griffier Oude-Breuil dat afgeblazen werd door Liesbeth Sanders in opdracht van haar opdrachtgevers. Wie is Liesbeth Anders?
 10. Ongegrond want de kerk (Lees Eijk / Cees van Dam, KNR) laat naar buiten toe onafhankelijk onderzoek doen maar heeft haar regels van te voren opgelegd, uitgekristalliseerd, ingebakken in het ‘onderzoek’.
 11. Ongegrond want er is met deze procedure een parallel universum ontstaan voor religies die hun gang kunnen gaan. Scheiding van kerk en staat is in deze grootste sex-crime uit de naoorlogse geschiedenis een farce want kerkinstellingen hebben er alles aan gedaan om bewijslast te vernietigen, priesters-broeders-nonnen over te plaatsen. Schuldig verzuim. OM keek en kijkt de andere kant uit. Zeker in het zuiden des lands.
 12. Ongegrond want daders / slachtoffers worden geanonimiseerd niet voor hun eigen privacy maar om de waarheid te bruuskeren. Geheimhouding na deal met dader-organisatie is buiten iedere verhouding recht en rechtvaardigheid. Geen menselijkheid in de botten van RKK Nederland, klaagschriften worden teniet gedaan.
 13. Ongegrond want Deetman heeft de kerk in staat gesteld te ontsnappen aan een parlementair onderzoek waardoor ze grote vrijheid kregen in een vriendjes-ons kent ons-onderzoek. De reden dat het mocht niet uitlekken naar de staat? Geen Brongersma-Jimmy Savile / Britse toestanden in Nederland.
 14.  Ongegrond omdat er geen sprake is van onafhankelijkheid bij de commissies, slecht schijn-betrokkenheid want ze konden slechts slaafs de procedure volgen die alleen ‘slachtoffer gericht’ was.
 15. Ongegrond is de ‘vijf minuten democratie-media’ want je kunt deze meldpunt procedure niet samenvatten in soundbites of andere populistische kretologie. Controle parlement halfbakken zaak.
 16. Ongegrond mea culpa! Het slachtoffer tijdperk is voorbij. mea culpa spijt jongetjehttp://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3919228/2015/03/21/Overheid-heeft-pedofilie-jarenlang-gedoogd.dhtml