Meldpunt RKK het misbruik putje

untitledGegrond verklaringen meldpunt RKK zoals gisteren gepubliceerd onder genoemde artikel 34 / 35 die door KNR, bisschoppen garant staat voor uitvoering dezer canonieke bepalingen, moeten zich niet langer verschuilen achter de contactgroep Bakker of anderen die met pappen en nat houden de ‘engelen jongens’ treiteren tot op het bot.

Eenmaal is het genoeg geweest en dit punt is bereikt. Brenninkmeijer schuift voortdurend gegrond verklaringen af naar de contactgroep en blijft daarmee in gebreke. We hebben een jaar met Deetman om de tafel gezeten en het resultaat is een afschuifsysteem dat door iedereen bij meldpunt wordt gehanteerd. We kregen onlangs mails van mensen die hetzelfde mee maken ‘er is niemand die de regie heeft’! Sterker nog ‘niemand wil de regie,’ hiermee is het ideale afschuif systeem gecreëerd om verantwoordelijkheden te ontlopen. Kunt u zich nog ‘Hulp en Recht’ herinneren, Deetman wilde dit hervormen, terecht maar nu is het meldpunt RKK een lange trechter waar misbruik geluiden naar allerlei putjes worden afgevoerd en gedempt. Wanneer de oh zo populaire ‘engelen jongens’ van Bleijerheide gegrond verklaringen krijgen worden we heen en weer geschoven door tal van figuren die ons willen terug pakken.

De pastoor die gespekt met steun van zijn parochianen een cruis aangeboden krijgt, zijn advocaat laat betalen, voortdurend mensen vraagt om nog meer geld te doneren, is het resultaat van een slappe, door de kerk ‘geregisseerde’ val om de lastige ‘engelen jongens’ te kapittelen. Niemand doet iets, ze verheffen hun onschuldige handjes. Schafraad kan zijn leugens zonder kritiek rond bazuinen en wordt daarvoor beloont. Wij zouden het om het geld doen, en Schafraad waarvoor doet hij het? Hij int het meeste geld. RommelpotterijBrenninkmeijer, is dat die familie die de katholieke samenleving terugwild? De econoom Bakker? KNR Counet die pijnlijk op zijn teentjes is getrapt na dat idiote interview waarin hij zo stom is om te zeggen dat ie daders kent!!! Dom, dom, dom professor Bernadetje. Komt er een onderzoek naar de manipulaties, de dubieuze rechtspraak bij het meldpunt? Nee, zij kunnen hun gang gaan, KNR, meneer pastoor de leugenaar, de van Dammen en de kardinaal die geweld moeilijk vond te onderzoeken. Leven wij in een rechtstaat of in de kerkstraat? Nog steeds doen zij aan eigenrecht, dit is geen politie maar een priesterstaat…ze kunnen er maar niet aan wennen dat hun rijk niet meer van deze aarde is.