Digitale Stasie

Hole and Corner magical car

Het is anders dan vroeger, toch? Vroeger ging je naar een platen maatschappij met je demo, met een cassette op zak en dan kreeg je een week later thuis een telefoontje of je nog een keer terug mocht komen voor een vervolg gesprek (met liefst nog wat nieuwe songs). Nou, die had ik altijd wel. Hole and Corner onze hippie / commune band werkten zich te sappel aan nieuwe songs, ze hebben het overleefd. Nu heb je geen overleg meer, je ziet, ruikt of hoort niemand meer. Je kunt niet bellen en je wordt niet gebeld. De hele digitale industrie is een pokkuh pest groot anoniem monster, heeft geen gezicht, je betaalt een ticket voor 1 song bij juf Spotify en dan volgt een acceptatie of niet?? Is het hier opeens muziek justitie of muziek politie want dat zou nog enigszins te rechtvaardigen zijn, mocht je iemand kennen die zomaar geld eist en daarna ‘je niet kent’?

Er is geen overleg, geen kritiek, geen visie daarvoor in de plaats ‘views’ / hits  en kan iedereen precies zien hoe vaak je liedje beluistert is. Geen dure A&R managers meer, gewoon een nerd, beta cookie die de statistieken bijhoudt. Als je digitaal iets verkeerds doet, door bijvoorbeeld een naam of titel niet juist in te voeren, kan dat niet meer gecorrigeerd worden. Had je maar beter moeten opletten volgens schoolmeester-juf Spotify. Er moet geld verdient worden en geen onnodige tijd verloren gaan aan een stel amateurs, die het web onnodig belasten. Digitaal bloost niet, hits / views kunnen doorslaggevend zijn, gemanipuleerd worden….but who cares, de digitale stasie interesseert het wel.

VAN KANSEL NAAR ICLOUD

Het is wat Frank Zappa bedoelde met ‘oude mannen met kale hoofden die er geen verstand van hadden’, riepen ‘ach, geef het een kans’. Nu krijgt het geen kans behalve dan mocht je de ‘vieuws’, willen manipuleren want dan maak je een kans in de BH (bekende Hollander) media hiërarchie waar de ‘sterren’ in de juiste volgorde hun nieuwste teerling mogen werpen in menige talk-show / TV programma. De TV gids van deze week is een mooie indicatie, laten we hem even doorlopen….zondagse rust om een schoon overzicht te hebben wat we de rest van de week als leidraad / leidmotief kunnen meenemen. Van de Zondagochtend kansel naar het hiernamaals van de iCloud.

Marc-Marie trapt af in 1964 (toen geboren én de rest van de wereld)

Praat Nederlands met de emoji generatie

Polyamoureuze relaties omdat het standaard huwelijk in de polder al snel verveelt; vrije seks uitgelegd door mannen.

Lieke van Lexmond (BH / bekende Hollander) stelt u naakt op uw gemak!!?

Anita (Witzier BH) laat zich opsluiten en iemand moet vijf dagen zonder TV doorbrengen (straf voor het bezit van drugs)! Spannende TV zonder TV.

BH Mollen in beeld; Van LA naar Las Vegas (illusionnistes de l’argent)

De rijdende rechter tankt bij ‘perfect you’. (illusionnistes et beauté)

‘Nieuw’ programma over eetstoornissen (altijd lekker)

Kwetsbare pedofielen (daar kunnen wij wel 1000 programma’s over maken met veel broeders Franciscanen, Salesianen…..etc etc) maar doen ze niet hoor!

Kluivert (BH’er) redt straathonden (Macha ook…zonder camera)!!

White Snake is back en ook Adje is terug in Den Haag (1954) Enschede / Eindhoven 1947. Het is toch wat met de leeftijden van pop-artiesten; bron Wikipedia.

First Dates (ja / nee blikken analyseren) en dan is de week weer snel voorbij.

Digitale stasie en keuze vrijheid aan de wortel gekaapt…voor méér views klikt u op onderstaande link; namens de internationale stasie family, grote dank