Getuigen van het vlees (Wachtoren getoeter)

doofpot in NederlandSeksueel misbruik, vooral van minderjarigen, wordt standaard door de Jehova’s Getuigen in de doofpot gestopt, naar alle waarschijnlijkheid ook in Nederland. Men handelt het in eigen kring af en daders gaan meestal vrijuit. Aangifte wordt nooit gedaan.

(MCU) Het blijkt een zéér aanstekelijk, gevaarlijk virus: religieuze organisaties die het allemaal zelf wel oplossen. Zie de verklaring van het hoofdkantoor!

Eigen rechtsstelsel

Het hoofdkantoor van Jehovah’s Getuigen, het Wachttoren Genootschap in New York, heeft wel richtlijnen bij seksueel misbruik. Elke plaatselijke gemeente is verplicht een beschuldiging van kindermisbruik te melden. Vervolgens treedt een eigen rechtsstelsel in werking.

Plaatselijk moet een drie mans comité een beschuldiging onderzoeken. De politie mag pas worden ingeschakeld als de dader heeft bekend en er bij het ontucht twee getuigen aanwezig waren. In feite moet er sprake zijn van groepsverkrachting en zelfs dan moeten getuigen (dan wel meerdere daders) nog hun mond willen opendoen.

(MCU) Het is als net als bij ons nette, katholiek opgevoede jongetjes, ‘je mond opendoen is er niet bij’. Van kleins af aan wordt je geleerd om zaken ‘stil te houden’. Dit bleek maandag voor een Australische onderzoekscommissie naar seksueel misbruik van kinderen in kerkelijke kring. Namens de Jehova’s Getuigen gaf Max Horley toe dat er zeker duizend gevallen bekend waren bij de Australische Jehova’s Getuigen in de afgelopen zestig jaar. Horley, verantwoordelijk voor het dossier, zei er niet bij te hebben stilgestaan dat misbruik een misdrijf is. Horley gaat voortaan door het leven als (too) Horney!

Bovendien is het totaal ongeloofwaardig, een gotspe ‘er niet bij stil gestaan dat misbruik een misdrijf is‘! Hoe halen deze lui Gods woord door elkaar met hun van eigenbelang doorspekte menselijke zwakheden. Ze verschijnen aan onze deuren om een waas van geluk en bevrijding te brengen, en vullen hun leegte met misbruik.

Voortaan de Wachtoren als symbool van onderdrukking en als fallus die er niet bij stilstaat.image