God ziet Alles


 

Duitse spionagesoftware ook geleverd aan Nederland. De ontworpen spionagesoftware die in Duitsland door de overheid ingezet wordt, is ook geleverd aan Nederland. D’66 gaat kamervragen stellen en wij, bloggers, nieuwe media gebruikers vragen ons af, wie waar met je meekijkt dan wel meeluistert. De afgelopen maanden zijn al heel wat aanvallen geweest op sommige computers van MCU; van mailboxen tot toegang tot bestanden. Meekijken met de camera? Wie weet spy software is tot veel in staat maar ook andere legale, reguliere programma’s kunnen ingezet worden om je (opponent) te bespieden. De onzichtbare Sherlock kijkt u glazig aan, Agatha’s geest zit op uw schoot, en iedere keer als ik de compu aanzet, flits er even iets in beeld???

Er zijn mensen die zich bij Mea Culpa hadden aangemeld en je een andere agenda probeerden op te leggen. Er zijn meer manieren om te lekken en elkaar te bespieden?

De katholieke kerk had een zeer effectief middel tegen het kwaad of beter de vijand: het ‘oog van God’, en daaraan vastgekoppeld de biecht. Als kind werd je bang gemaakt dat wat je ook uitvrat of probeerde te verheimelijken: ‘kindje, God ziet alles’. Bij alle misbruik en mishandeling in tal van instellingen heeft God niet altijd even goed opgelet maar het middel werkte wel, anders was het misbruik vele malen groter geweest. In de biechtstoel heeft menig Mea Culpa geklonken maar vergeefs ‘er bestaat geen remedie tegen seksualiteit. Seksualiteit is je bloedeigen motor.

Telefoons aftappen gebeurt al decennia, en chantage is een ander effectief middel dat werkt. De RK is van onder tot boven chantabel. Iedereen weet wel iets van elkaar, denkt u dat de spionagesoftware veel zal veranderen? Het ligt er maar aan in wiens handen ze liggen. Dus heb geen geheimen, priesters als bankdirecteuren, de bonussen worden niet gecontroleerd en bankdirecteuren (Dexia) die slapen in hotelkamers van rond de 500 euro per nacht en verblijven er een aantal jaren. Het duurste en mooiste hotel is het Vaticaan, te Rome. Ach, we hebben onze eigen Haffmans, die sliep veel en vaak. Hij gaf het goede voorbeeld, Wiertz liet hem zijn gang gaan, het kapitaal is altijd aan de kant van de kerk ‘and the upperclass’. Ze dekken elkaar!