Laatste nieuws

Oproep steunbewijs St martinusschool in Weert broeder Ansgardes, later na zijn uitreden Leenders en is waarschijnlijk al dood. Hij zou nu rond de 99 zijn geweest. Volgens de gegevens is hij in 1973 eruit gestapt.

Dan is er een klacht gegrond verklaard met steunbewijs bij het nieuwe meldpunt, advies overgenomen op 3 Juni 2011. Dit erkende verhaal gaat over een vrouw die als meisje misbruikt door pater Molenaar van Mill Hill waarvan overste Eppink beweerd alle nog levende mensen gesproken te hebben, wat achteraf een leugen blijkt te zijn. Er is nog steeds niet het geld uitgekeerd aan mevrouw die er behoorlijk ziek van is. Er lag een voorstel om een voorschot te geven, wat betrokkene geen goed idee vond, en het liefst het bedrag gelijk helemaal uitgekeerd zag. Ze heeft steun gezocht bij C Counet maar die schoof het van zich af. De empathie van de KNR. Even in het kort het verhaal:

Ik ben A.K, een VROUW, die huppelend in de jaren 70 heitje voor een karweitje bij het klooster Het Missiehuis in Hoorn in contact kwam met Pater Molenaar en misbruikt werd. Ik heb mijn verhaal altijd dus 36 jaar bewaart en opgesloten gehouden, wel heb ik het geprobeerd met mijn moeder enige jaren geleden dit te bespreken, Het blijkt sinds gisteren dat ze selectief heeft geluisterd en niets heeft gehoord (willen horen wegstropt) dus zelf ook slachtoffer is van de bangmakerij van de katholieke kerk.

Toen jullie verhaal in de media kwam, wist ik dit laat mij niet los, dit doet pijn, heeft altijd pijn gedaan, hier moet ik wat mee. Er moet een goed signaal de maatschappij in. Dit willen wij niet, macht door functie. Ik sta alleen, en strooi mijn verhaal gewoon overal maar naartoe, Ik schaam mij niet meer. ik wil gehoord worden en mijn verhaal kwijt.

wil je mij laten weten wat ik kan doen. of neem mijn gegevens mee in jullie groep.

Heel veel kracht wijsheid en liefde

Dan willen we jullie met nadruk op het volgende wijzen

Misschien heb jij, en je partner, al eerder een klacht ingediend bij Hulp & Recht, dan had je nu al van het nieuwe Meldpuntmisbruik RKK bericht ontvangen over jouw klacht en de afhandeling hiervan, zo niet dan is de betreffende klacht in het ongerede geraakt of zoekgemaakt, en dan moet je weer, wij weten dat dit een heleboel energie en opoffering en doorzettingsvermogen van je zal vragen hiervan melding maken betreffende jouw klacht(en). Dus pak de pen of het toetsenbord en meld je klacht bij:WWW. MELDPUNTMISBRUIKRKK.NL

Het laatste nieuws is dat ons blog gehackt is, en wij met moeite artikelen kunnen plaatsen, laat staan foto’s. Wij zullen een klacht bij de politie indienen.