Nederland-Duitsland

Vandaag heeft Mea Culpa zich officieel gemeld bij KFN Nedersaksen. Ook zijn alle zestig engelen jongens aangeschreven en velen hebben hun medewerking al toegezegd.

Het Engelen dossier zal vertaald worden en opgestuurd naar Christian Pfeiffer, Direktor des Kriminologischen Forschungsinstituts in Niedersachsen. Dit om onze klachten die niet gecompenseerd worden door meldpunt RKK grondig te laten onderzoeken door dit onafhankelijk instituut.

Hallo Allemaal, ‘Die arme bruder’ zullen op slag zenuwachtig worden, angstaanvallen en paranoïde trekken gaan vertonen. Verstoorde nachtrust doet de rest. In Duitsland worden kerken en religieuze instituten vanuit een kerkbelasting gefinancierd. Geregeld door de overheid en gereguleerd door criteria. Ieder die dit volgt kan op z’n klompen aanvoelen dat ‘die arme bruder’ gekort gaan worden in hun financiën. Als er èèn onderwerp is waar ze allergisch op reageren dan is het: Jawel, financiën. Ik wens jullie (engelenjongens) een glorierijke eindoverwinning toe. Jullie treffen ‘die arme bruder’ op hun eigen grondgebied en in hun zwakke plek. Aarzel niet om door te pakken want het recht staat aan jullie kant! Veel succes met de vertalingen en met het maken van een bezoekafspraak om jullie case voor te leggen en toe te lichten.
Een medestander en lotgenoot, T.

http://members.home.nl/loveandthegoldfish/MEACULPA/dossiers.html

Bleijerheide klanken blog