Nederland-Duitsland

Vandaag heeft Mea Culpa zich officieel gemeld bij KFN Nedersaksen. Ook zijn alle zestig engelen jongens aangeschreven en velen hebben hun medewerking al toegezegd.

Het Engelen dossier zal vertaald worden en opgestuurd naar Christian Pfeiffer, Direktor des Kriminologischen Forschungsinstituts in Niedersachsen. Dit om onze klachten die niet gecompenseerd worden door meldpunt RKK grondig te laten onderzoeken door dit onafhankelijk instituut.

Hallo Allemaal, ‘Die arme bruder’ zullen op slag zenuwachtig worden, angstaanvallen en paranoïde trekken gaan vertonen. Verstoorde nachtrust doet de rest. In Duitsland worden kerken en religieuze instituten vanuit een kerkbelasting gefinancierd. Geregeld door de overheid en gereguleerd door criteria. Ieder die dit volgt kan op z’n klompen aanvoelen dat ‘die arme bruder’ gekort gaan worden in hun financiën. Als er èèn onderwerp is waar ze allergisch op reageren dan is het: Jawel, financiën. Ik wens jullie (engelenjongens) een glorierijke eindoverwinning toe. Jullie treffen ‘die arme bruder’ op hun eigen grondgebied en in hun zwakke plek. Aarzel niet om door te pakken want het recht staat aan jullie kant! Veel succes met de vertalingen en met het maken van een bezoekafspraak om jullie case voor te leggen en toe te lichten.
Een medestander en lotgenoot, T.

http://members.home.nl/loveandthegoldfish/MEACULPA/dossiers.html

Bleijerheide klanken blog

One thought to “Nederland-Duitsland”

  1. Hallo Bert en alle andere engelen, De dadergroep zetelt in Duitsland en dient dan ook in Duitsland uit gevochten te worden. Het KFN, waar Pfeiffer toe behoort, zal zeker een gewillig oor hebben voor jullie verhaal/klacht. Het KFN heeft wèl de juridische bevoegdheid om de archieven in te zien/open te breken. Dat is geen kwestie van vragen maar doen. Verdwenen archiefstukken heeft in Duitsland wèl consequenties (wat in Nederland altijd ontbroken heeft), de zogenaamde ‘grundlichkeit’. Tegelijk wijs ik jullie op de mogelijkheid van mediation. Mediation (in Duitsland) duurt circa 3 maanden en wordt afgesloten met een compensatiecontract. Echter, de Lindbergh-etikettering gaat in Duitsland nìet op. Compensatie is slechts een bevestiging van het gedane excuses/verontschuldigingen. Dankzij het dwarsliggen van die (boeven)bisschoppen ligt nu de weg voor jullie (engelenjongens) open, grijp die kans en schrijf geschiedenis

Reacties zijn gesloten.