Negen jaar

Neunjähriger Junge aus Südbaden. Männer sollen jeweils Tausende Euro für Missbrauch gezahlt haben

Eine Mutter aus dem Raum Freiburg soll ihren Sohn im Internet für Vergewaltigungen angeboten haben. Offenbar hatten die arbeitslose 47-Jährige und ihr Partner dabei auch finanzielle Motive. (der Spiegel).

Hopelijk hoeven we dat niet te vertalen, hieronder is wel vertaald om de feiten goed weer te geven.

Een negenjarige jongen in Baden-Württemberg is ernstig seksueel misbruikt en heeft de moeder als tussen persoon gefungeerd om iedere belangstellende duizenden euro’s te laten betalen. Dat zei hoofdaanklager Michael Mächtel van officier van justitie Freiburg.

Samen met haar partner zou de moeder uit het gebied rond Freiburg haar negenjarige zoon hebben aangeboden voor misbruik op internet. De politie spreekt in veel gevallen van ‘verschillende verkrachtingen’, vier mannen zitten daarom in hechtenis.

Wat was precies het motief van de vrouw en haar partner om de jongen op internet aan te bieden, moet resulteren in een mogelijke rechtszaak, zei de aanklager. “Het waren natuurlijk financiële belangen”, zei Mächtel. De vrouw en haar vriend zouden de jongen zelf hebben misbruikt.

Grote cirkel van verdachten

Het misbruik vond plaats na SPIEGEL-informatie in de open lucht, in appartementen, verspreid op verschillende plaatsen op de misdaad in het zuiden van Baden. Het echtpaar en de mannen, sommigen speciaal uit het buitenland, zouden het kind hebben misbruikt op plaatsen die geografisch tussen Lahr en Heitersheim liggen.

In het centrum van het onderzoek staan ​​volgens de aanklagers de 47-jarige vrouw en haar tien jaar jongere vriend. Beide zijn werkloos, ze dateren al sinds 2015 – althans voor zover de daden teruggaan.

“We nemen aan dat ze een actieve rol speelde”, zei Mächtel. Onder de andere verdachten bevinden zich kennissen van de lokale bevolking, maar ook mannen, met wie het echtpaar via internet contact had.

Volgens staatspolitie, is het de “zwaarste zaak van seksueel misbruik die in Baden-Württemberg tot nu toe heeft meegemaakt.” De politie was de verdachten in het vizier gekomen na een anonieme nota via het internet in de herfst van 2017.

Na de arrestatie hebben onderzoekers geleidelijk andere verdachten opgespoord en gearresteerd – in sommige gevallen bekenden ze de daden.

In totaal zitten er zes mannen in hechtenis behalve het paar:

een 40-jarige man uit Greater Freiburg
een 37-jarige Zwitser die werd gepakt in Oostenrijk
een 49-jarige Duitse soldaat die werd gearresteerd in zijn kazerne van de Duits-Franse Brigade in de Elzas
een 32-jarige Spanjaard die in zijn thuisland kan worden geplaatst
een 43-jarige uit Sleeswijk-Holstein, die naar Karlsruhe reisde, volgens het Centrale Bureau voor internetonderzoeken van de procureur-generaal Frankfurt met een rugzak vol met bondagehulpmiddelen om de jongen te mishandelen. Er wordt gezegd dat hij al eerder fantasieën had gedood. De onderzoekers waren de eersten die hem na het koppel vonden.
een man uit Sleeswijk-Holstein die zijn eigen dochter zou hebben misbruikt…..

Helaas een nieuwe zwarte pagina toegevoegd in de misbruik schandalen maar welk vergrijp mogelijk groter is dan het seksueel geweld op internaten doet er niet toe, het is allemaal een gruwel en zeker als je eigen moeder meewerkt aan dit soort misdaden.