SPOORLOOS IN NEDERLAND

Wij weten niks van de daders, zij weten alles van ons!

Gisteravond wederom een spoorloos uitzending gezien met de goedaardige Alexander, die door moeder Panagiota werd afgestaan na flinke pesterijen en onwil in een familie te Korani, Griekenland. Moeder en kind bleven nog enkele maanden in een kindertehuis in Athene en daarna was Alexander spoorloos tot gisteravond duidelijk werd dat weer een bisschop z’n zakken vulde met adoptie geld en de arme Panagiota haar kind nooit meer terug zag. Deze bisschop word niets in de weg gelegd, dat is een beetje een rare juridische vrijgeleide in het land der adopties ofwel de afstandsbaby’s (op dit blog vaak besproken).

Traineren, niks meer van zich laten horen nadat de baby allang weg is kan de bisschop de betrokkenen niet meer te woord staat, doet mij denken aan gemanipuleer met ‘eindrapport’, er zou met ons contact op worden genomen (etentje om het af te sluiten?? maar nog steeds geen teken van leven bij de belofte om zaken met MCU en VPKK af te handelen). Terug naar de handel in baby’s heeft de kerk miljoenen opgebracht en konden dit alleen doen met corrupte wetten van een corrupte overheid.

hey mr. postman

De ongehuwde moeder, die uit een tehuis is ontslagen, heeft niet meer zo’n acute behoefte aan hulp en steun. Zij zal een gevoel van bevrijding ondervinden en blij zijn eindelijk los te zijn van de vele vragen en bemoeienissen die de opvang met zich meebracht.

Hoera! Met dit soort manipulatieve praatjes werden ongehuwde meisjes / vrouwen afgescheept. De werkelijkheid was veel robuuster, en spleet gezinnen uit elkaar. Sommige meisjes konden geen kant uit, thuis was de baby niet welkom en zodoende moesten er NOODOPLOSSINGEN worden gevonden. Dit hield zoveel in dat baby’s geforceerd werden geadopteerd (onder het mom van donaties) doorgesluisd, met andere namen, geboorte uren / dagen zodat er geen weg meer terug mogelijk was om je kind te achterhalen. Een vrouw die op de kraamafdeling werkte van de vroedvrouwenschool te Heerlen zag dat er pasgeboren baby’s in de gootsteen werden gelegd. Zij leefden nog!!!! Toen zij er een opmerking over maakte zei de arts: ‘die kinderen moeten we eigenlijk wegdoen dat wordt toch niks’.

vlinderhuisje, Heerlerbaan

Dan gaat het verhaal van de doofstomme man die al die baby lijkjes richting vlinder monument droeg op de Heerlerbaan. Ze beschrijven deze stille, eenzame begrafenissen als de klokkenluider van de Notre Dame, die kon ook niet praten. Er is sprake dat er nog meer onbekende graven zijn zowel op de Heerlerbaan, alsmede zijn er baby lijkjes gevonden in onderaardse gangen bij het afbreken van het oude klooster (rond 1960) van de O.L Vrouw van Altijd durende bijstand waar een nieuwe kerk werd gebouwd of de kinderen van Bleijerheide: onze geschiedenis u wilt een zoektocht naar onze identiteit….spoorloos hoor.

Zoals ik al recentelijk vermelde tijdens ‘eindrapport’ persconferentie 18 December, Utrecht 2017 ‘wij weten niks van de daders, zij weten alles van ons’, een soort van openbare biecht waar de kerk zich achter anonieme gordijntjes verborg, onzichtbaar bleven, en zij….het spook van de pedofilie rondzwalkte in bisdommen  / congregaties en ordes. De uitsluitend mannelijke leiders van de gemeenschap houden van verkleedpartijen, dragen jurken en wonen in paleizen. Tevens beschikken ze over geheime archieven weggestopt in brandkasten waarvan de sleutels in het spoorloze zand eindigt.