BERICHT VAN DE ONGENESELIJKE ZIEKE SLACHTOFFERS

Een reeks misbruikschandalen heeft de Rooms-Katholieke Kerk minstens 1,5 miljard euro gekost. De echte prijs die de kerk heeft betaald is echter haar reputatie. Dat hebben twee Amerikaanse experts woensdag gezegd.

Dan zijn daar de vertrouwelijke schikkingen nog niet bijgeteld. Geen prijskaartje aan een ziel, laat staan een kinderlichaam nu de Paus ons wil genezen, kan maar tot een conclusie leiden de priester / dader / kerk zijn waanzinnig geworden. Hun gewelddadige onderdrukking van de menselijke natuur die liefde en zielenvuur wil verenigen, laat deze narcisten niet ophouden de heilige trompet over zichzelf af te steken. Wordt wakker geestelijken en uw gidsen:  Geweld leidt tot blijvende schade:

Kinderen die fysiek worden gestraft, ontwikkelen zich minder goed. Ook kan het IQ, een maat voor de intelligentie, van een kind lager uitvallen door mishandeling.

Professor Joan Durant van de Universiteit van Manitoba stelt dat de discussie de laatste jaren te veel is gegaan over of je een kind mag slaan en niet over de medische gevolgen daarvan. ”We zijn voorbij het punt dat we dit nog een controversieel onderwerp kunnen noemen”, zegt Durant. ”In het onderzoek is geen controverse te vinden.” Er is inmiddels een berg wetenschappelijk bewijs dat fysiek straffen schadelijke gevolgen kan hebben, stelt zij.

Agressief

Zo worden mishandelde kinderen agressief en antisociaal en hebben ze ontwikkelingsproblemen. Verder zijn mensen die vroeger van hun ouders weleens een pak slaag kregen, vaker depressief of verslaafd. Uit recent onderzoek komt naar voren dat de grijze stof in het menselijk brein afneemt door fysieke straffen. Daardoor doen kinderen het minder goed bij IQ-testen.

Dit betekent bij een mindere IQ test dat je voor bepaalde beroepen, werk niet geschikt bent; schade? Lindenbergh heeft dit op zijn Hollands berekend? Lindenbergh heeft dit helemaal niet berekend, dat was immers zijn opdracht niet. De vervuiler bepaalt immers in dit land en de VVD vindt het goed als die dan minder betaalt.

Goed nieuws dus voor broeder Alphons die kinderen extreem gewelddadig heeft aangepakt, en dit jaren! Nu heeft MCU, bij monde van ondergetekende een civiele procedure gestart en wij wachten al langer dan twee maanden op toestemming van de rechter om ‘voorlopige getuigenverhoren’ toe te staan. Geweld werd niet door Deetman onderzocht; geweld werd losgekoppeld van de verkrachtingen of andere seksuele intimidaties die ‘geestelijken’ kinderen oplegden. Bij VN onderzoek tellen verkrachtingen als misdaden tegen de menselijkheid, worden gezien als geweld en dat blijft buiten beschouwing, ook in de media.
Van buiten heilig en van binnen corrupt, ook de bisschop praat liever van de kansel dan dat hij communiceert met de ongeneselijke slachtoffers. Deze stigmatisering vanuit het hemelse Roermond en het congres in de Gregorgiana Universiteit, dicht bij het Vaticaan zal de reputatie schade doen oplopen, en laat zien dat de kerk ieder contact met de werkelijkheid heeft verloren. And…they dont give a shit!
De Deetman berekening
Deetman stelt:  SLECHTS  800 daders
Op het gemiddelde aantal priesters, paters, geestelijken, congregatieleden,
broeders, etc.etc. (geen nonnen meegerekend) betekent het sommetje van
Deetman, dat SLECHTS  1,57% zich schuldig heeft gemaakt aan misbruik.
En ik heb me echt niet “misrekend”.
Betekent dus  1,5  “broeder / pater” op iedere 100
Who is believing this ???
Dit kregen we van onze vriend Ben opgestuurd, en inderdaad niemand die het precies natelt of deze cijfers eens tegen het nieuwe daglicht kunnen worden gehouden van ‘het Deetman tijdperk 2012 jaar na Christus’! De meldingen die NIET BIJ DEETMAN ZIJN BINNEN GEKOMEN, tellen niet mee. De vele ‘ ik noem zijn naam niet’ daders ontspringen zo wie zo de dans. De Bleijerheide broeders maar voor de helt meegerekend, de nonnen niet meegerekend…dames en heren, goedemorgen monsieur Wim het aantal misbruikslachtoffers ligt velen malen hoger, en oh ja…nou vergeet ik het bijna…het geweld / psychisch leed is niet meegeteld!!!! Shit!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pHT2Ig9jdqg&feature=relatedInsert video URL or ID here[/youtube]

 

4 gedachten over “BERICHT VAN DE ONGENESELIJKE ZIEKE SLACHTOFFERS”

 1. Dit is weer echt een stunt van het Meldpunt. Inderdaad weer de zoveelste leugen. Hoe we daar nog weer mee om moeten gaan is voor mij een raadsel. De documenten waaruit het tegendeel blijkt zijn in ons bezit. Weer maar even via de advocaten de boel recht laten zetten!! Hoe vaak nog!!

  Uit de brief van het Meldpunt blijkt verder dat Jan S. valt onder het bisdom Haarlem en is gestationeerd in het bisdom roermond. Kon dat de juridisch medewerker van het bisdom Roermond niet direct vertellen aan onze advocaat.

  Er zijn nog steeds veel mysterieuze krachten bezig binnen RKK om zich overal uit te draaien. En wij, de slachtoffers voelen ons plat uitgedrukt “dubbel genaaid”!!

 2. ALWEER EEN APERTE LEUGEN IN HET KADER VAN:
  “WIR HABEN ES NICHT GEWUßT”

  1-
  WE HEBBEN DOOR DEETMAN ONDERTEKENDE C.Q.BEVESTIGDE NOTULEN VAN HET FEIT DAT DOOR ONS SCHAFRAAD VAN DE KOEPELKERK TE MAASTRICHT BESCHULDIGD WORDT VAN SEKSUEEL MISBRUIK, EN WEL VAN MEI 2011

  2-
  PERSOONLIJK HEB IK MR. G.A.M. STEVENS, VOORZITTER KLACHTENCOMMISSIE,
  OP 11 JAN. 2012 TELEFONISCH EN VIA MAIL OVER SCHAFRAAD INGELICHT.

  NU KOMT DE BRIEF VAN MELDPUNT/KLACHTENCOMMISSIE D.D. 06 FEBR. 2012:

  PERSOONLIJK / VERTROUWELIJK
  Claassen Advocaten
  t.a.v. de heer mr. T.WHM. Weller
  Postbus 831
  5600 AV EINDHOVEN
  Indien onbestelbaar: retour Postbus 13277, 3507 LG Utrecht
  Utrecht,
  Betreft: dhr. Schafraad
  Zaaknr.: 2011T529 en 557

  6 februari 2012

  Geachte heer Weller,
  Volledigheidshalve wil ik u informeren dat zowel bij het Meldpunt als bij de Klachtencommissie niet bekend was dat de heer Schafraad thans werkzaam is in het Bisdom Roermond. Noch vanuit het Meldpunt noch vanuit de Klachtencommissie is het Bisdom gelnformeerd over de klachten tegen de heer Schafraad.
  Op vrijdag 3 februari jl. heeft het Bisdom Roermond mij bericht dat de heer Schafraad geïncardineerd is in het Bisdom-Haarlem Amsterdam en gestationeerd is in het Bisdom Roermond. Tevens heeft het
  Bisdom Roermond mij geïnformeerd dat heer Schafraad voorlopig op non-actief zal worden gesteld.
  Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

  Met vriendelijke groet,
  Liesbeth Sanders
  Juridisch secretaris

 3. Daar miste natuurlijk een f aan, sorry.

  Overigens krijg ik geen verkoop percentage, laat staan mijn treinkaartje
  Ik zoek dus nog even door naar een slachtoffer om te kunnen zakkenrollen
  Maar ik zit eigenlijk te hopen dat iemand van jullie er ook gaat en zijn/haar idee geeft. Want ik (denk ) te herken(nen) heel erg wat Jan schrijft met mijn persoonlijke situatie en ik ben dan ook benieuwd naar een reactie van jou/mensen van jullie.

  Mocht er dus iemand gaan: doe aub je mond open.

Reacties zijn gesloten.