BERICHT VAN DE ONGENESELIJKE ZIEKE SLACHTOFFERS

Een reeks misbruikschandalen heeft de Rooms-Katholieke Kerk minstens 1,5 miljard euro gekost. De echte prijs die de kerk heeft betaald is echter haar reputatie. Dat hebben twee Amerikaanse experts woensdag gezegd.

Dan zijn daar de vertrouwelijke schikkingen nog niet bijgeteld. Geen prijskaartje aan een ziel, laat staan een kinderlichaam nu de Paus ons wil genezen, kan maar tot een conclusie leiden de priester / dader / kerk zijn waanzinnig geworden. Hun gewelddadige onderdrukking van de menselijke natuur die liefde en zielenvuur wil verenigen, laat deze narcisten niet ophouden de heilige trompet over zichzelf af te steken. Wordt wakker geestelijken en uw gidsen:  Geweld leidt tot blijvende schade:

Kinderen die fysiek worden gestraft, ontwikkelen zich minder goed. Ook kan het IQ, een maat voor de intelligentie, van een kind lager uitvallen door mishandeling.

Professor Joan Durant van de Universiteit van Manitoba stelt dat de discussie de laatste jaren te veel is gegaan over of je een kind mag slaan en niet over de medische gevolgen daarvan. ”We zijn voorbij het punt dat we dit nog een controversieel onderwerp kunnen noemen”, zegt Durant. ”In het onderzoek is geen controverse te vinden.” Er is inmiddels een berg wetenschappelijk bewijs dat fysiek straffen schadelijke gevolgen kan hebben, stelt zij.

Agressief

Zo worden mishandelde kinderen agressief en antisociaal en hebben ze ontwikkelingsproblemen. Verder zijn mensen die vroeger van hun ouders weleens een pak slaag kregen, vaker depressief of verslaafd. Uit recent onderzoek komt naar voren dat de grijze stof in het menselijk brein afneemt door fysieke straffen. Daardoor doen kinderen het minder goed bij IQ-testen.

Dit betekent bij een mindere IQ test dat je voor bepaalde beroepen, werk niet geschikt bent; schade? Lindenbergh heeft dit op zijn Hollands berekend? Lindenbergh heeft dit helemaal niet berekend, dat was immers zijn opdracht niet. De vervuiler bepaalt immers in dit land en de VVD vindt het goed als die dan minder betaalt.

Goed nieuws dus voor broeder Alphons die kinderen extreem gewelddadig heeft aangepakt, en dit jaren! Nu heeft MCU, bij monde van ondergetekende een civiele procedure gestart en wij wachten al langer dan twee maanden op toestemming van de rechter om ‘voorlopige getuigenverhoren’ toe te staan. Geweld werd niet door Deetman onderzocht; geweld werd losgekoppeld van de verkrachtingen of andere seksuele intimidaties die ‘geestelijken’ kinderen oplegden. Bij VN onderzoek tellen verkrachtingen als misdaden tegen de menselijkheid, worden gezien als geweld en dat blijft buiten beschouwing, ook in de media.
Van buiten heilig en van binnen corrupt, ook de bisschop praat liever van de kansel dan dat hij communiceert met de ongeneselijke slachtoffers. Deze stigmatisering vanuit het hemelse Roermond en het congres in de Gregorgiana Universiteit, dicht bij het Vaticaan zal de reputatie schade doen oplopen, en laat zien dat de kerk ieder contact met de werkelijkheid heeft verloren. And…they dont give a shit!
De Deetman berekening
Deetman stelt:  SLECHTS  800 daders
Op het gemiddelde aantal priesters, paters, geestelijken, congregatieleden,
broeders, etc.etc. (geen nonnen meegerekend) betekent het sommetje van
Deetman, dat SLECHTS  1,57% zich schuldig heeft gemaakt aan misbruik.
En ik heb me echt niet “misrekend”.
Betekent dus  1,5  “broeder / pater” op iedere 100
Who is believing this ???
Dit kregen we van onze vriend Ben opgestuurd, en inderdaad niemand die het precies natelt of deze cijfers eens tegen het nieuwe daglicht kunnen worden gehouden van ‘het Deetman tijdperk 2012 jaar na Christus’! De meldingen die NIET BIJ DEETMAN ZIJN BINNEN GEKOMEN, tellen niet mee. De vele ‘ ik noem zijn naam niet’ daders ontspringen zo wie zo de dans. De Bleijerheide broeders maar voor de helt meegerekend, de nonnen niet meegerekend…dames en heren, goedemorgen monsieur Wim het aantal misbruikslachtoffers ligt velen malen hoger, en oh ja…nou vergeet ik het bijna…het geweld / psychisch leed is niet meegeteld!!!! Shit!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pHT2Ig9jdqg&feature=relatedInsert video URL or ID here[/youtube]