Bubbels

bubbel 1Er komen steeds meer klachten over vertragingen: Compensatie Cie vraagt steeds naar nieuwe akten, ‘bewijzen’, doktersverklaringen, medische gegevens, privacy die ergens straks bewaard en bewaakt wordt door de partij waartegen wij procedures voeren. We pleiten voor onafhankelijke, derde partij die deze informatie, gegevens opslaat.

Recentelijk artikel in de Telegraaf (Artikel De Telegraaf 15-10-2013) bevestigt wat wij al tijden roepen…’hallo B&T’ Brennikmeijer van Beheer en Toezicht (tevens secretaris Meldpunt) in december 2011 werden wij uitgenodigd voor een ontmoeting in Utrecht. Omdat de afspraak heel vroeg stond gepland hebben wij toen gevraagd of de ontmoeting een uur later plaats kon vinden in verband met de af te leggen afstand. Er is nooit antwoord op onze vraag gekomen. We zitten dus nog steeds op antwoord te wachten!!!! Mevr. Peijs, Brenninkmeijer, van de Beeten wij hadden afspraak, paar uur van te voren gecanceld na vier maanden en de nodige pogingen met deze op tijd betaalde leden, doen wij het maar weer eens via ons blog…het duurt allemaal nogal lang, komt dit door de vele bubbels? Maak tempo (zei Deetman al). Ben Spekman, woordvoerder Meldpunt heeft het over bubbels, en die bubbels bubbelen tot ze uit elkaar spatten. Alleen heeft u ooit een bubbel horen ontploffen?bubbel 2

Wij komen mensen tegen die zeggen ‘zo jullie hebben lekker geld gevangen. Ik hoorde dat ‘jullie’ al tien miljoen hebben opgestreken”….”Nou, we hebben nog geen cent, ze moeten alles namelijk zéér zorgvuldig uitzoeken“!! Het begon met een lage bewijslast en eindigt met een maanden durende secondaire victimisatie met tal van vragen. Het meldpunt is volgens Spekman over zijn ‘bubbel’ heen maar nu krijgen wij langzaam een bubbel…ofwel genoeg van de vertragingstactieken van de kerk en B&T, contactgroep waar alle contact in een andere bubbel is verdwenen.

Bubbels opruimen is een hele zware taak, hoor…dames en heren Bubbels!

 

2 gedachten over “Bubbels”

  1. Bert,

    Je vergeet nog te vertellen dat wij op verzoek van Brennikmeijer van Beheer en Toezicht (tevens secretaris Meldpunt) in december 2011 zijn uitgenodigd voor een ontmoeting in Utrecht. Omdat de afspraak heel vroeg stond gepland hebben wij toen gevraagd of de ontmoeting een uur later plaats kon vinden in verband met de af te leggen afstand. Er is nooit antwoord op onze vraag gekomen. We zitten dus nog steeds op antwoord te wachten!!!!

    1. Klopt, heb het er alsnog ingezet. Ze hebben niet zoveel met onafhankelijke types!

Reacties zijn gesloten.