Spoken

Geenstijl bij monde van Bas Paternotte vraagt zich af hoe het spook van de pedofilie kan rondwaren in Nederland door alle instellingen heen en beschermd kan worden in instituten als de RKK:

‘Het spook van de pedofilie waart rond in zogenaamde ‘bisdommen’, ‘congregaties’ en ‘ordes’. De uitsluitend mannelijke leiders van de gemeenschap houden van verkleedpartijen, dragen jurken en wonen in paleizen. Tevens beschikken ze over ‘geheime archieven’ weggestopt in brandkasten waarvan de sleutels ‘spoorloos’ zijn. Hoeveel schuldbekentenis heeft de Limburgse politie nodig om de man op zijn minst uit te nodigen voor een gesprekje op het bureau? Let’s round ‘m up!’  (einde quote)

Wij, Mea Culpa, hebben wel een schuldvraag gesteld, namelijk in een aangifte tegen de top van RK Nederland / KNR wegens misleiding, en het onrechtmatig achterhouden van informatie over andere, minder aangename ’torture’ praktijken waardoor miljoenen aan schadeclaims niet hoeven worden uitgekeerd. De meldpunt aangifte betreft het verdwijnen van steunbewijzen, althans ze blijken er niet te zijn (wat bullshit is) want wij hebben bewijzen dat zij allang in het bezit zijn van het meldpunt SM. Iemand van het meldpunt vind dat snel duidelijkheid moet komen over deze klachten, dhr Stevens als voorzitter  van de bac commissie is absent maarrrrr zal dit nooit accepteren volgens ‘iemand’ van het meldpunt, en wanneer dhr Stevens terug is, mogen we hem gelijk bellen. ‘We belluhh’!

Onze aangifte werd zoals u weet niet opgenomen door politie Maastricht, ‘wij moesten elkaar maar goed steunen’, en op kerstavond zou je er tranen van in je ogen krijgen. We hebben ‘ein weh punkt’, een ’traan punt, en zeer pijnlijk voor het OM waar aan de top een zekere Demmink staat, en als die over dit soort zaken moet beslissen om de kerk als pedofiele organisatie te vervolgen, gaat het mooi niet door. Het is ‘de benauwde zenuwtrap naar kerk en staat’, dat de Nederlandse top usurpatoren zwaar op de maag ligt.

Kennen jullie Etienne? Niemand kent Etienne eigenlijk maar we beginnen wel geleidelijk contact te krijgen. Contact met Etienne duurt lang maar is de moeite waard, zeer interessant want hij twittert over Wiertz, bisdom Roermond: ‘Niet pluis, vriendjespolitiek en tegenwerking van rechtvaardigen zijn dagelijkse praktijk’.

Dat is wat hij over bisdom en Wiertz zegt, en dat is wat hij nu opeens kwijt wil, hij ziet zijn kans schoon om met zijn vriendjes, met hulp van onze inzet (verzet) Wiertz pootje te lichten. Het goeie aan de sociale media is dat we elkaar super snel kunnen bereiken, maar met wie hebben we te doen? Wie is Etienne, een man, een vrouw? Jong, oud? Waar werkt ie? Veegt hij zijn voeten op de matjes van de Paradissstraat in Roermond? Is die zelf priester? Er zijn meer priesters die ons volgen, en weten welke belangen op het spel staan namelijk de rijkdom en de geheime chantage van de kerk. Er is door het celibaat geen nalatenschap voor wie dan ook, alleen voor diegene die slim op de rijkdom van de kerk loeren, dat zijn niet de slachtoffers, maar de kerk zelf. Zij zijn in een interne strijd verwikkeld, ’tegenwerking van rechtvaardigen’? Etienne wij worden van alle kanten tegen gewerkt maar daarover morgen meer…in ons jaaroverzicht!

the night falls sister we’re born in the nude

in the dark room of religion

God quides with love

the neighbours rule

get on your knees

down

up

nobody but you

up-down

nothing, nothing nothing

you got the up-down blues

 

One thought to “Spoken”

  1. Al langere tijd volg ik het schandaal dat zich ontpopt binnen de RK-kerk. Hierover heb ik ook al een aantal berichten geplaatst op de website. Ik ben zelf gedoopt en heb de communie gedaan, iets waar ik mij tegenwoordig steeds meer voor begin te schamen!! Graag zou ik in contact komen met de schrijven van dit bericht. Ik hoop dat u mij een mailadres kunt toesturen.

    MVG,
    Cindy Verhoef

Reacties zijn gesloten.