De Heilge Jan en Limburgse zielenridders

zo wil de Limburger het weer graag!

In de censuur krant de Limburger staat vandaag een artikel ‘LAAT HET BISDOM DE VERKLARING OVER GIJSEN INTREKKEN’!!

Laat het aan de RKK en de Limburger over om met bewijslast te komen, die hebben ze heel goed verborgen in het kruisherenklooster van St. Agatha, te Cuijk liggen op een schone heuvel alle archieven netjes opgeborgen. Gaat u daar zoeken: de Limburgse journalist is er nooit geweest, mag niet van het katholieke doofpot bestuur.

Laat St. Jan eens doordrongen zijn van de procedure zoals die werd samengesteld door de RKK zelf….een lage bewijslast met steunbewijs.

Laat de Limburger zwijgen zoals ze dat ook decennia over misdaden priesters en kloosterlingen hebben gedaan. Laat deze krant eens goede journalistiek bedrijven door de juiste jaargetallen in te vullen. Niet in 1958 maar in 1961 zijn twee klachten binnen gekomen op internaat St. Maria ter Engelen arme broeders Franciscus waar ik verbleef, tegen mijn wil, die te maken hadden met Gijsen. Gijsen werd later naar IJsland gebonjourd en daar trof hij Augustus George (5 april 1928 – 16 juni 2008), geboren als George Augustinus, maar meestal aangeduid met de Rev. Georg, was een Nederlandse priester met de katholieke kathedraal van IJsland, Kristkirkja kerk en principal Landakotsskóli 1962-1998.

Wylre

Augustus George werd geboren in het dorp Wijlre in Nederland. Ala twaalf-jarige begon hij te leren aan de jongensschool Montfort / Schimmert waarin Montfort Rule samenvalt en heeft gewerkt in IJsland sinds 1903. Limburg won Rev. George eerste geloften op 8 september 1950 en begon met het bestuderen filosofie en theologie in Oirschot, maar het eindigde met de priesterwijding op 11 maart 1956. in 1962, de Rev. George vroeg aan boord Landakotsskóli te nemen en leidde de school voor 36 jaar. Was hij adjunct-bisschop van 1969 en twee keer diende als bisschop van het werk voor een tijdje, na de dood van Henry Fréhel 1986 na de dood van Alfred Jolson 1994 ontving hij de IJslandse Orde van de Falcon voor hun werk in 1994. George augustus Landakot rust op het kerkhof.

In 2011 kwam aan de oppervlakte geruchten dat Rev. Georges voor de kinderen in Landakotsskóli een zomerkamp van de katholieke kerk in Tunesië belegden. Bovendien had Margrét Müller, een Duitstalige lerares op school, ook misbruik gemaakt van kinderen met kennis en vaak de betrokkenheid van Georges. De katholieke kerk benoemde een onderzoekscommissie die een rapport van 2 november 2012 uitvaardigde waarin beschuldigingen werden geuit over hun afschuwelijke daden ten opzichte van kinderen. Het werd ook meegedeeld dat de mannen van de Katholieke Kerk (met inbegrip van Alfred Bishop Jolson), nonnen in Landakot en katholieke priesters werd vaak verteld over Georges gedrag, maar niemand deed er iets aan. Ook Gijsen niet!

Het Paradijs der Persoonsverwisselingen