5 gedachten over “Dass Wort Nach Sonntag”

 1. Ik ken geen waarheid, maar
  beschik wel over een beperkte hoeveelheid feitenmateriaal,
  via mijn “site” óók beschikbaar voor iedereen.
  Het besloten deel betreft details van de formele organisatie,
  zonder belastend, voor MCU, relevant materiaal.

  Op basis van mijn analyse over het kijkgedrag van mijn “sitebezoekers”
  kan ik melden, dat er zeer weinigen zijn geweest,
  die gericht gezocht hebben naar feiten.
  Foto’s kijken is leuk, maar dat is vooral NOSTALGIA,
  helemaal mee eens.

  Dus mensen,
  mouwen opstropen en allen komen LEZEN,
  zodat je dezelfde Bleijerheide-feitenkennis kunt opdoen,
  waarover ik beschik.
  En wil je dat niet doen?

  Zeur me dan a.u.b. niet langer aan mijn kop,
  met dooddoeners, als:
  – opleggen van spelregels.
  – indekken via allerlei constructies
  – er omheen lullen, of netter,
  – er om heen draaien.
  – draaikonterig bezig zijn,
  – iets in de doofpot willen stoppen,
  – uitmunten in vaagheid en achterbaksheid

  Mijn uitspraken zijn gebaseerd op voor iedereen toegankelijk feitenmateriaal.
  Verder moet ik het doen met meningen vanuit gesprekken
  met broeders over het kloosterverleden.

  Meningen zijn echter geen feiten,
  dus ben ik in het openbaar maken daarvan terughoudend.
  En bij mijn weten heb ik tijdens deze gesprekken geen broeder ontmoet,
  die ten overstaan van mij zich heeft uitgelaten
  over de geaardheid van welke broeder dan ook.

  Op basis van
  getuigenverklaringen en verklaringen van slachtoffers,
  verzamelt MCU terecht informatie
  over de vermoedelijke geaardheid van Broeders.
  Ik ben noch een getuige, noch een misbruikt kind,
  en kan daarin dus niet behulpzaam zijn.
  Met het verdere onderzoek wens ik MCU veel succes.

  Jos

  1. Juist, je kent geen waarheid dus waar doe je dan aan mee? Aan historisch broeder onderzoek op deze site, het ging bij jouw toch maar tot 2006? Waar is Crispina? Gezellig aan de colada? En dan over die stelligheid over de geaardheid van de broeders, ik weet niet hoe diep jullie gesprekken gaan maar ik heb zowel met Schafraad als Lebuinus over seksualiteit gesproken. Lebuinus gaf in 1985 ruimhartig toe dat hij homo was, Schafraad vertelde mij dat hij tot het hetero deel van onze natie zich kon bestempelen. Beide Hollandse broeders waren goed met elkaar bevriend.

 2. Jos,

  Ik weet niet wat jij gedaan heb in je “werkzaam” leven maar je blijf iedere keer om de waarheid en onwaarheid heen draaien en daar door ben je zo onduidelijk als ik weet niet wat. Laat eens ECHT weten wat JOU DOEL is en als je dan een ECHTE Bleijerheide jongen ben vertel dat wat je weet. Je laat mij de indruk dat je met twee PARTIJEN bezig ben en zo ben jij niet te vertrouwen voor mij. Het katten tegen Bert is wat afgenomen door jou maar het slijm van jou komt nu bij mij uit mijn computer. Stop met al je zedenpreken aan het adres van Bert en de andere en laat eens horen wie je ECHT bent en Wie die andere spreekbuis van JOU is.
  I

 3. Bert,
  Uiteraard zal jij het aantal outsiders en voyeurs,
  die dit blog dagelijks bezoeken niet prijs willen geven.
  Maar ik schat in, dat het een zeer groot aantal betreft,
  alleen al afgemeten aan het groot aantal Engelenjongens.

  De gretigheid van NEMEN,
  moet dus vele malen groter zijn,
  dan dat van GEVEN.

  Daarom doet iedere actieve bezoeker er goed aan,
  om uitsluitend Bleijerheide-gerelateerde zaken
  op dit blog te plaatsen.
  Zie het als een verstandige persoonlijke zelfbescherming.
  De rest wordt via privémail afgehandeld,
  waarbij er vooraf goede afspraken worden gemaakt.
  Zo hebben Bert & Jos dat eerder trouwens ook gedaan.
  Het was namelijk de enige manier
  om elkaars drijfveren te kunnen doorgronden.
  Wij hebben elkaar daarbij óók beloofd,
  bepaalde zaken niet openbaar te maken.

  En mocht je naar aanleiding van deze reactie,
  ONZE afspraak per ingang van vandaag willen verbreken,
  maak dat dan maar in antwoord op deze reactie
  aan jouw blog-bezoekers op dit blog duidelijk kenbaar.
  Een man een man, een woord een woord !

  Evenmin dus kan iemand bezwaar aantekenen
  tegen de “Crispina & Jos” privémails,
  temeer dat er met betrekking tot Crispina en mij,
  zeer weinig Bleijerheide-gerelateerde onderwerpen zijn,
  die voor de “goei gemeenschap” van nut kunnen zijn.
  Crispina is immers nog nooit in Bleijerheide geweest!

  Jos

  1. Ja, daar gaan we weer, procedures samengesteld door Jos, je kunt inderdaad afspreken mails privé te houden, no problem maar als iemand als betonmolen te Amsterdam die dagelijks schreeuwt om alles openbaar te maken in het door ons verachte doofpot circuit, roept dat ze niet recht door zee is, dan neem ik aan als het om zaken gaan die om integriteit gaan, wel degelijk op dit blog aan de orde gesteld kunnen worden. Je lult er al weken omheen, je denkt dat we nog in die goedgelovige Franciscaner bruine zoethoudertjes geloven maar ik stel inderdaad geen prijs op vaagheid, achterbaksheid wanneer ik duidelijk kenbaar maak waar het om gaat (misbruik Mansuetis-Schafraad). Dan dek je je in met allerlei constructies die opeens voor het geheel zouden gelden, steeds denk jij te bepalen hoe de spelregels zijn, een autoritair overblijfsel uit onze goeie ouwe tijd. Ik laat mensen altijd vrij daar ik ervan uitga dat ze de waarheid zullen delen. Zo niet ga met die vage bespiegelingen met Crispina in een privé-onderonsjes de betonmolen lekker laten draaien. Nu is Crispina nooit in Bleijerheide geweest dus gooi je haar even uit je systeem, handige jongen ben je (zie je hoe dat gaat Crispie) je mag je er niet mee bemoeien, dat is lekker opportuun nadat je weken met haar de Bleijerheide shit heb gedeeld, je bent net zo ongeloofwaardig als meneer pastoor, de bankdirecteur, de politicus, de fietsenrenner.

Reacties zijn gesloten.