Wort zum Sonntag

Slachtoffers RK geweld als psychisch terreur moeten nu opstaan en onderzoek eisen. Jullie zijn nu aan de beurt. Wacht niet! De politiek, de kerk, de media heeft zich te lang beperkt tot seksueel misbruik, maar bij MCU kennen wij vrouwen die diep zijn vernederd, uitgebuit, en baby’s zijn afgenomen. Dat gebeurde bij nonnen, en door nonnen. Nonnen kunnen ook zwanger raken, zeker in de katholieke kerk daar raak je al zwanger als je te lang naar boven, naar de hemel kijkt. Dan gebeuren er beneden allemaal van die rare, onverklaarbare  dingen.

Het grootste misbruik schandaal moet nog aan het licht komen: de afstandsbaby’s. Duizenden baby’s zijn verdwenen of bij andere ‘adoptie’ ouders gedropt, tegen betaling natuurlijk. Wanneer deze vrouwen opstaan en gaan spreken, gaan alle lichten van de kerk uit. Dan kan Wim kardinaal gaan spelen zo vaak hij wil, maar beter is het wanneer hij bij zijn Omerta vriend Il Papa intrekt, en zijn zegeningen gaat tellen. Kan er niet een eiland alleen voor de katholieke kerk gereserveerd worden, met veel muren, en engelen die van alles aankondigen? Een onbewoond eiland zonder kinderen (we kunnen niet bezig blijven)

Aan de vrouwen het woord!

http://youtu.be/ABs7ZAxQRJY

 

2 gedachten over “Wort zum Sonntag”

 1. De voorbereidingen zijn in volle gang zie ik …
  Of 24 januari gehaald wordt, zou mooi zijn in verband met 24 jan. 2011.
  Maar hoeft natuurlijk niet.
  Het belangrijkste is dat de Magdalena Manifestatie er aan zit te komen.

  Hermine Schneider heeft ook veel informatie over katholiek fysiek- en
  psychisch- geweld op haar site staan over onder meer het beruchte
  door nonnen geleide weeshuis Sint Joseph van de orde
  ” Armen Dienstmägde Jesu Christi ” -> Fromme Prügel
  http://www.hermine-schneider.de/productssimple.html
  Täter -> http://www.hermine-schneider.de/productssimple1.html
  http://www.hermine-schneider.de/index.html

  http://www.hermine-schneider.de/

  1. DE Magdalena Manifestatie zou vorig jaar gehouden worden; dit werd tegen gehouden door klokkers en haar regionale woordvoerster Knibbe. Deze types willen alles controleren, naar zich toe trekken en excommuniceren Mea Culpa’s activiteiten. ‘Wij zijn de grootste’ roept kleine Klabbers; heeft daarbij de zwijgende steun nodig van wat andere organisaties waarvan sommige half bestaan of nog steeds in oprichting zijn. Dan is Knibbe een huichelaarster die voor L1 TV verklaart dat Mea Culpa alleen bezig is met Bleijerheide, en dan lezen ze nota bene iedere dag ons blog waar je kunt zien dat wij United, breed georiënteerd ook met andere ordes/ thema’s bezig zijn. Nou jullie willen ergens achteraan lopen, oefen dan het paarse slachtoffer dansje. Wij hebben niets van empathie of solidariteit gemerkt het afgelopen jaar noch is er een Magdalena Manifestatie op 24 Januari 2012. Wij hebben immers nog steeds geen toestemming van de controleurs.

Reacties zijn gesloten.